Simona Halep poate să răsufle uşurată. Principala ameninţare la poziţia a doua din clasamentul mondial a pierdut la US Open.
Karolina Pliskova a fost învinsă în 95 de minute de Caroline Garcia, iar la final a fost extrem de supărată pe întrebarea unui jurnalist. Plsikova era văzută de unii cu șanse mari cel puțin la semifinalele de la Flushing Meadows, însă ea nu consideră că a dezamăgit atât de tare.
"Nu cred că am jucat un tenis atât de rău. Poate că tu ai văzut alt meci! Adversara mea a jucat un tenis excelent mai ales în actul inaugural și jumătate din setul secund. A fost foarte agresivă, am avut și eu șansele mele în setul al doilea.
US Open
Cea mai așteptată declarație! Nadal a comentat descalificarea lui Djokovic, de la US Open 2020
15/09/2020 LA 04:24
Din păcate, nu am servit la cel mai înalt nivel, mai ales în prima parte a meciului. Nu sunt un robot, așa că nu pot juca în fiecare zi un tenis minunat", a declarat Pliskova la conferința de presă.

Pliskova, out de la US Open: a ratat două șanse de set cu Garcia

Nimic nu a părut să funcționeze pentru Karolina Pliskova, dar în setul secund aceasta a avut o bună oportunitate de a împinge disputa în joc decisiv. Deși franțuzoaica a reușit breakul încă de la începutul manșei, numărul trei mondial a revenit și, la 5-4 pentru ea pe serviciul Carolinei Garcia, a beneficiat de două șanse de set la rând. Nu le-a fructificat, s-a ajuns în tie-break, iar acolo reprezentanta Hexagonului nu i-a mai dat nicio șansă cehoaicei.
"Desigur, am avut şansele mele în setul 2. Am încercat să lupt. A fost şi un vânt destul de puternic. Cred însă că ea, Caroline, a jucat incredibil!", a mai spus Karolina Pliskova, numărul 3 mondial.

Rezumat Karolina Pliskova - Caroline Garcia 1-6, 6-7

US Open
Mesajul lui Novak Djokovic, după ce s-a uitat la finala de la US Open 2020
14/09/2020 LA 11:29
US Open
Mats Wilander a dat verdictul, înainte de finala US Open: "Nu văd cum ar putea câștiga altcineva"
13/09/2020 LA 13:28