Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea, dezvăluiri despre atmosfera de la US Open: ”Suntem foarte izolați și deja se simte”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 02/09/2020 la 11:00 GMT+3

Sorana Cîrstea a vorbit într-un interviu acordat Eurosport România despre victoria cu Christina McHale, următorul meci cu Johanna Konta și despre atmosfera de la US Open.

Sorana Cîrstea, interviu pentru Eurosport România

Credit imagine: Eurosport

Meciul dintre Sorana Cîrstea și Christina McHale, început cu o oră întârziere din cauza ploii, a fost unul strâns, dar în cele din urmă sportiva noastră a reușit să se impună cu 6-4, 7-5 și să obțină astfel calificarea în turul 2 acolo unde va da de Johanna Konta.
”Am făcut un meci destul de bun, McHale este o jucătoare destul de incomodă, care săptămâna trecută a jucat destul de bine, a trecut de calificări, a avansat în două runde pe tablou”, a declarat Cîrstea pentru Eurosport.
”Am avut 5-2 și apoi 5-3 în setul doi, cred că putea să fie o victorie mai lejeră, dar eu sunt fericită cu acest succes și cu felul în care am jucat. Poate cu excepția a 2-3 game-uri, dar în general cred că am avut un nivel de joc destul de bun”, a completat ea.
Sorana Cîrstea a vorbit și despre viitoarea sa adversară, Johanna Konta dar și despre situația dificilă în care sunt puși sportivii la New York. Măsurile sunt extrem de stricte iar Sorana resimte izolarea. Toate detaliile le aflți din interviul oferit de sportivă exclusiv pentru Eurosport România.
picture

US Open 2020: Sorana Cîrstea, interviu exclusiv după victoria din turul întâi

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo