articol de Timeea Franțescu
Oficialii US Open au anunțat că ultimul Grand Slam al anului va fi jucat cu porțile deschise, fără a fi impuse restricții în ceea ce privește numărul spectatorilor. Astfel, accesul fanilor se va face la 100% din capacitatea arenelor de la USTA Billie Jean King Tennis Center- complexul care găzduiește turneul.
Decizia a fost luată în urma vaccinării a peste 70% dintre adulții americani cu cel puțin o doză de vaccin, ceea ce a dus la relaxarea restricțiilor. Odată cu anunțul făcut de Asociația Americană de Tenis (USTA), există speranțe tot mai mari că întreagă lume a tenisului va reveni cât mai curând la normal.
US Open
US Open 2020: Topul celor mai tari lovituri câștigătoare
14/09/2020 LA 21:00

US Open revine cu spectatori în 2021

Ediția trecută a turneului american s-a desfășurat fără spectatori, lipsa acestora reprezentând un mare minus atât pentru jucători, cât și pentru fanii tenisului. Atmosfera este departe de așteptările create până în acel moment, așa cum susține și Mike Dowse.
”Suntem mândri că am putut ține turneul și în 2020, însă ne-au lipsit foarte mult fanii noștri, ei fiind o mare parte a ceea ce face turneul de la US Open o experiență unică (...) Tenisul s-a dezvoltat chiar și în perioade dificile, iar turneul din acesta promite că va fi un eveniment de neuitat, atât pentru jucători, cât și pentru fanii tenisului” , a mai spus oficialul.
Turneul se va desfășura în perioada 30 august - 12 septembrie și va fi transmis pe canalele Eurosport și Eurosport Player iar biletele pentru eveniment vor fi puse în vânzare începând cu 15 iulie.
US Open
US Open 2020: Topul celor mai tari raliuri de la Flushing Meadows
14/09/2020 LA 16:55
US Open
Top 5 puncte din finala masculină de la US Open 2020
14/09/2020 LA 12:28