În timpul primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, Novak Djokovic a anunțat că filmează un documentar care se va concentra pe recordul doborât pentru cele mai multe săptămâni în fruntea clasamentului ATP.
Inițial, acest documentar trebuia să apară în luna august, înainte de US Open, dar se pare că planurile au fost schimbate pentru a se filma mai mult material. Nu este exclus ca documentarul să se îndrepte acum și către performanța pentru care Novak Djokovic luptă zilele acestea la US Open, aceea de a deveni primul jucător de la Rod Laver care câștigă toate cele patru turnee de Grand Slam în același an.
US Open
"Sfârșitul unei ere!" Verdictul lui Woodbridge privind carierele lui Djokovic, Nadal și Federer
ACUM 6 ORE

Novak Djokovic: "Va fi o șansă să mă cunoașteți mai bine în afara terenului"

După victoria din optimile de finală de la US Open în fața lui Jenson Brooksby, Novak Djokovic a stat de vorba cu jurnaliștii sârbi, fiind foarte încântat de acest documentar:
"Au apărut niște schimbări între timp, am vrut să filmăm mai mult. În acest moment, planul este ca documentarul să vadă lumina zilei la finalul acestui an sau în primele două luni din 2022. De asemenea, filmăm și aici la New York. Apoi trebuie să edităm, să punem totul cap la cap și să ne decidem dacă va fi un film sau o mini serie. Vom lua această decizia în echipă.
Acest material este despre cariera și viața mea, multe din lucrurile private și intime ale mele. Toți oamenii apropiați mie au dat interviu vorbind despre mine. Cred că va fi foarte interesant și sper că oamenilor o să le placă. De asemenea, pentru cei care nu mă cunosc, va fi o șansă să mă cunoașteți mai bine în afara terenului", a declarat Novak Djokovic după meciul din optimile de finală de la US Open.
Calificat în sferturile de finală de la Flushing Meadows, sârbul de pe primul loc mondial îl va întâlni pe Matteo Berrettini, într-o reeditare a finalei de la Wimbledon din acest an, dar și a sfertului de finală de la Roland Garros.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
ACUM O ZI
US Open
McEnroe, întrebat dacă regretă ce a zis de Emma Răducanu şi dacă vrea să îşi ceară scuze
IERI LA 10:16