UPDATE / Gabriela Talabă (217 WTA) a pierdut și ea a părăsit și ea Grand Slam-ul american încă din primul tur al calificărilor, după ce a fost învinsă cu 6-3, 6-2 de americanca Robin Anderson (224 WTA).
UPDATE / Irina Fetecău (252 WTA) a fost învinsă în primul tur al calificărilor de la US Open de Ana Konjuh (87 WTA), cea mai bine clasată sportivă care a intrat în această fază a competiției. Sportiva noastră a făcut un prim set bun și a reușit să facă de două ori break atunci când advesara servea pentru set. În cele din urmă a cedat cu 7-2 în tie-break, iar în setul secund a cedat cu 3-6.
Articol inițial scris de Timeea Franțescu
US Open
Marion Bartoli, despre performanța Emmei Răducanu: "Nu poți fi norocoasă 10 meciuri la rând"
19/09/2021 LA 11:52
După ce toate cele 4 românce care au jucat ieri în calificările de la US Open au obținut victorii, astăzi își vor începe aventua la Flushing Meadows alte 3 reprezentante ale tenisului românesc.
Irina Fetecău este prima dintre reprezentantele României care va intra astăzi pe teren. Aceasta are un meci greu, jucând împotriva sportivei cel mai bine clasate din calificări, Ana Konjuh, locul 87 WTA.
Gabriela Talabă va intra pe teren în jurul orei 21.00, unde o va întâlni pe jucătoarea din țara gazdă, Robin Anderson, ocupanta locului 224 în ierarhia mondială. Cele două s-au mai întâlnit o singură dată, anul trecut, când românca s-a impus în trei seturi.
Irina Bara este ultima dintre jucătoarele noastre care va evolua astăzi, meciul său fiind programat în jurul orei 00.00. Românca va juca tot împotriva unei sportive americane, Dolehide, clasată pe locul 188 WTA. Este a treia partidă dintre cele două, Irina fiind învinsă în ambele meciuri de până acum.

Emma Răducanu - debut cu succes la US Open

Emma Răducanu a trecut de primul tur al calificărilor de la US Open, după ce a învins-o pe olandeza Bibiane Schoofs, ocupanta locului 283 WTA, într-un meci de două seturi, încheiat în puțin peste o oră, cu scorul 6-1, 6-2 pentru sportiva de origine română.
Emma se va confrunta în cel de-al doilea tur al competiției cu gruzina Mariam Bolkvadze, clasată pe locul 167 WTA.
După ce a impresionat la Wimbledon, Emma Răducanu a jucat la alte 3 turnee. Jucătoarea de doar 18 ani s-a oprit în primul tur la San Jose, iar apoi a fost nevoită să se retragă de la turneul ITF de la Landisville (SUA). Emma a reintrat repede în formă și a ajuns până în finala turneului Challenger de la Chicago, unde a pierdut în fața danezei Clara Tauson.
US Open
"Emma, ce faci cu banii de la US Open?". Răspuns de mare campioană oferit de Răducanu
17/09/2021 LA 11:21
US Open
Emma Răducanu, despre cea mai importantă lecție primită de la părinții ei: "Mă forțez la maximum"
17/09/2021 LA 05:44