Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Simona Halep, despre jucătoarea care a impresionat-o cel mai mult în circuitul WTA

Alex Masgras

Actualizat 05/09/2021 la 16:29 GMT+3

Simona Halep va juca în optimile de finală de la US Open, acolo unde o va întâlni pe Elina Svitolina. Înainte de această partidă, Simona Halep a vorbit despre jucătoarea care a impresionat-o cel mai mult din circuitul WTA.

Simona Halep, US Open 2021

Credit imagine: Eurosport

Barbora Krejcikova, câștigătoarea din acest an de la Roland Garros, este jucătoarea care a impresionat-o cel mai mult pe Simona Halep. Cea mai bună jucătoare de tenis din România a declarat că se aștepta la o asemenea ascensiune încă din 2016, atunci când a jucat cu Krejcikova în România, la Fed Cup.
"Clasamentul său nu spunea multe până în acest an, dar am jucat cu ea în România în 2016 și cred că a fost un meci în trei seturi. Le-am spus antrenorilor mei că va fi o jucătoare bună. Este super rapidă în lovirea mingei. De asemenea, lovește foarte direct. În plus, e foarte stabilă emoțional, iar asta îi dă mai multă încredere. Victoriile au adus-o unde e acum și sunt convinsă că va mai câștiga multe meciuri.
La dublu a fost dintotdeauna foarte bună, a câștigat multe Grand Slam-uri. Este o jucătoare grozavă și cred că merită să fie aici deoarece mereu când am văzut-o în sală sau pe teren muncea din greu. Bravo ei", a spus Simona Halep, potrivit SpotMedia.

Simona Halep joacă astăzi în optimile de la US Open cu Elina Svitolina

Simona Halep își continuă parcursul bun de la New York. În optimile de finală de la Flushing Meadows, sportiva din România o va întâlni astăzi pe Elina Svitolina, ocupanta locului 5 WTA. Partida dintre cele două va începe de la ora 19:00 și va fi în direct pe Eurosport.
Campioana noastră a obținut în turul inaugural o victorie importantă în fața campioanei de la Montreal, Camila Giorgi, iar în turul secund a trecut de Kristina Kucova. În turul al treilea, Simo a fost pusă serios la încercare de Elena Rybakina, dar a trecut testul cu brio, impunându-se în 3 seturi foarte disputate. De partea cealaltă, Elina Svitolina le-a învins pe Marino, Massarova și Kasatkina, toate în minimum de seturi.
Până acum, cele două jucătoare s-au întâlnit de zece ori, scorul în întâlnirile directe fiind la egalitate, 5-5. Ultima confruntare dintre cele două a avut loc la Turneul Campioanelor în 2019, atunci când Svitolina s-a impus în două seturi. Pe hard, Simona Halep și Elina Svitolina s-au întâlnit de șase ori, întâlnirile pe această suprafață fiind împărțite în mod egal, 3-3.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo