Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#MeciuriMemorabile Leylah Fernandez recunoaște că a greșit când s-a plâns de timeout-ul medical al Emmei Răducanu

Alex Masgras

Actualizat 13/09/2021 la 16:38 GMT+3

În timpul finalei feminine de la US Open, Emma Răducanu a avut nevoie de un timeout medical, chiar în momentul în care servea pentru a salva o minge de break. Adversara sa, Leylah Fernandez, a fost nemulțumită de decizia arbitrului de a îi acorda timeout medical Emmei Răducanu, dar a recunoscut după partidă că a greșit.

Leylah Fernandez of Canada and Emma Raducanu of Great Britain stand at center court before their Women's Singles final match on Day Thirteen of the 2021 US Open at the USTA Billie Jean King National Tennis Center

Credit imagine: Getty Images

Tensiunea a atins cote greu de imaginat pentru cele două jucătoare în timpul finalei de la US Open, mai ales pe finalul setului al doilea. La 30-30, în game-ul în care servea pentru meci, Emma Răducanu a suferit o mică accidentare, după ce a început să sângereze la genunchiul stâng. Jucătoarea din Anglia a pierdut punctul, dar nu a putut continua sângerând. Acest lucru a deranjat-o pe Leylah Fernandez, care se afla în fața unei mingi de break, aceasta având o discuție cu un oficial al turneului în timp ce Emma Răducanu primea îngrijiri medicale.
picture

Răducanu - Fernandez: rezumatul finalei istorice de la US Open 2021

Leylah Fernandez: "Nu am știut ce se întâmplă cu Emma"

Chiar dacă a fost vizibil deranjată de acest timeout medical în timpul finalei de la New York, Leylah Fernandez a ținut să menționeze că nu a știut ce are cu exactitate adversara sa.
"Sincer, nu am știut ce se întâmplă cu Emma. Nu am știut cât de serioasă a fost căzătura ei, din acest motiv m-am dus la oficial să întreb despre ce e vorba. Totul s-a petrecut în febra momentului. E păcat că s-a întâmplat în acel moment pentru mine. Dar e sport, e tenis. Trebuie să mergem mai departe", a spus Leylah Fernandez.
Potrivit regulamentului, în cazul în care un jucător sângerează, arbitrul de scaun trebuie să oprească imediat partida și să cheme pe teren personalul medical.
Cu toate acestea, Leylah Fernandez a avut cuvinte de laudă la adresa adversarei sale după partidă: "Emma este o jucătoare foarte bună. A jucat incredibil în ultimele luni, cu foarte multă încredere. Din păcate, am făcut prea multe greșeli. Presupun că Emma și-a dat seama și a profitat de acest lucru", a mai spus acest lucru.
Emma Răducanu a învins-o în finala feminină de la US Open pe Leylah Fernandez, scor 6-4, 6-3.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo