Tensiunea a atins cote greu de imaginat pentru cele două jucătoare în timpul finalei de la US Open, mai ales pe finalul setului al doilea. La 30-30, în game-ul în care servea pentru meci, Emma Răducanu a suferit o mică accidentare, după ce a început să sângereze la genunchiul stâng. Jucătoarea din Anglia a pierdut punctul, dar nu a putut continua sângerând. Acest lucru a deranjat-o pe Leylah Fernandez, care se afla în fața unei mingi de break, aceasta având o discuție cu un oficial al turneului în timp ce Emma Răducanu primea îngrijiri medicale.

Răducanu - Fernandez: rezumatul finalei istorice de la US Open 2021

US Open
Începe US Open 2022. Top 10 lovituri de la ediția de anul trecut de la Flushing Meadows
28/08/2022 LA 20:06

Leylah Fernandez: "Nu am știut ce se întâmplă cu Emma"

Chiar dacă a fost vizibil deranjată de acest timeout medical în timpul finalei de la New York, Leylah Fernandez a ținut să menționeze că nu a știut ce are cu exactitate adversara sa.
"Sincer, nu am știut ce se întâmplă cu Emma. Nu am știut cât de serioasă a fost căzătura ei, din acest motiv m-am dus la oficial să întreb despre ce e vorba. Totul s-a petrecut în febra momentului. E păcat că s-a întâmplat în acel moment pentru mine. Dar e sport, e tenis. Trebuie să mergem mai departe", a spus Leylah Fernandez.
Potrivit regulamentului, în cazul în care un jucător sângerează, arbitrul de scaun trebuie să oprească imediat partida și să cheme pe teren personalul medical.
Cu toate acestea, Leylah Fernandez a avut cuvinte de laudă la adresa adversarei sale după partidă: "Emma este o jucătoare foarte bună. A jucat incredibil în ultimele luni, cu foarte multă încredere. Din păcate, am făcut prea multe greșeli. Presupun că Emma și-a dat seama și a profitat de acest lucru", a mai spus acest lucru.
Emma Răducanu a învins-o în finala feminină de la US Open pe Leylah Fernandez, scor 6-4, 6-3.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
Djokovic spune aproape sigur "Adio, US Open".Noile protocoale anti-COVID diminuează șansele sârbului
03/08/2022 LA 08:22
US Open
Djokovic se pregătește ca și cum va juca la US Open. Anunțul sârbului și ce le-a transmis fanilor
30/07/2022 LA 16:18