Emma Răducanu impresionează și la US Open, după ce jucătoarea britanică a ajuns până în optimile de finală și la turneul de la Wimbledon. Emma Răducanu a avut o prestație excelentă în optimile de finală, acolo unde a învins-o fără drept de apel pe favorita publicului de la New York, Shelby Rogers, scor 6-2, 6-1.
Răducanu a pierdut primele două game-uri în debutul meciului și a fost condusă cu 0-40 pe propriul serviciu, dar a reușit o revenire de excepție, câștigând următoarele 11 game-uri ale partidei. Într-un final, aceasta a obținut o calificare spectaculoasă în fața jucătoarei care cu un tur mai devreme o elimina pe campioana de la Wimbledon din acest an, Ashleigh Barty.
US Open
Începe US Open 2022. Top 10 lovituri de la ediția de anul trecut de la Flushing Meadows
28/08/2022 LA 20:06

Mats Wilander, cuvinte de laudă la adresa Emmei Răducanu

Mats Wilander, expert Eurosport și câștigător a șapte titluri de Grand Slam, a fost impresionat de prestația tinerei jucătoare, fiind surprins de parcursul acesteia la New York.
"O prestație grozavă. Serios, dacă nu aș fi urmărit vreun meci al ei, după ce s-a întâmplat la Wimbledon și presiunea la care a fost supusă de atunci, aș fi spus că este imposibil. În timp ce joacă este foarte calmă, se mișcă foarte bine, pur și simplu iubește să fie pe teren.
Aș avea o mare problemă dacă aș începe să caut slăbiciuni în jocul ei. Nu cred că are vreo slăbiciune, este o jucătoare extraordinară. Se mișcă la fel de bine ca orice alt jucător de acolo și nu pare că o poți obosi. Cred că restul jucătoarelor trebuie să apese pedala de accelerație mai mult decât este cazul împotriva ei. Cred că Emma Răducanu are o șansă mare la US Open", a spus Mats Wilander.
Și Alex Corretja, celălalt expert Eurosport, a avut cuvinte de laudă la adresa Emmei Răducanu: "Se mișcă prea bine pentru adversarele ei. Se mișcă rapid, iar intensitatea pe care o creează este ridicată. Nu greșește prea mult, iar în același timp găsește mingi câștigătoare, atât pe propriul serviciu, cât și la retur".
În sferturile de finală de la US Open, Emma Răducanu o va întâlni pe Belinda Bencic, câștigătoarea medaliei de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
Djokovic spune aproape sigur "Adio, US Open".Noile protocoale anti-COVID diminuează șansele sârbului
03/08/2022 LA 08:22
US Open
Djokovic se pregătește ca și cum va juca la US Open. Anunțul sârbului și ce le-a transmis fanilor
30/07/2022 LA 16:18