Leylah Fernandez este în semifinalele turneului de la US Open. Tânără jucătoare din Canada a reușit să o elimine și pe Elina Svitolina, scor 6-3, 3-6, 7-6(5), după o nouă partidă fabuloasă.
În primul set s-a mers cap la cap până la 3-2 pentru jucătoarea din Canada, care a avut nevoie de două mingi de break pentru a câștiga game-ul pe serviciul adversarei. Aceasta și-a făcut fără emoții serviciul în game-ul următor și a închis setul la 3 după ce a avut două șanse de set.
Setul al doilea a fost setul revenirii în partidă pentru Elina Svitolina. Tânără jucătoare din Canada și-a pierdut serviciul de două ori, la 2-1 și 4-1 pentru ucraineancă. Cu toate acestea, Svitolina nu a putut să închidă setul al doilea atunci când a avut ocazia la 5-2, Fernandez reușind break-ul. Cu o nouă șansă pentru set la 5-3, Svitolina a fost nevoită să salveze 3 mingi de break până când și-a trecut în cont setul.
US Open
Marion Bartoli, despre performanța Emmei Răducanu: "Nu poți fi norocoasă 10 meciuri la rând"
19/09/2021 LA 11:52
Tensiunea setului decisiv a fost resimțită de ambele jucătoare. La 2-1 pentru Fernandez, Svitolina și-a pierdut serviciul, dar tânăra jucătoare nu a putut profita de acest lucru, iar favorita numărul 5 a reușit rebreak-ul. Chiar și în aceste condiții, Svitolina a avut un game pe propriul serviciu slab, iar Fernandez a făcut un nou break. Servind pentru semifinale la scorul de 5-4, Fernandez a cedat, iar Svitolina a reușit un nou break.
În cele din urmă, setul decisiv a ajuns în tiebreak, acolo unde Leylah Fernandez s-a impus cu scorul de 7-5, nu fără emoții. Canadianca a condus cu 4-1, s-a văzut egalată, dar la 5-5 Svitolina și-a pierdut serviciul. În semifinale, tânăra de 19 ani o va întâlni pe câștigătoarea partidei dintre Barbora Krejcikova și Aryna Sabalenka.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
"Emma, ce faci cu banii de la US Open?". Răspuns de mare campioană oferit de Răducanu
17/09/2021 LA 11:21
US Open
Emma Răducanu, despre cea mai importantă lecție primită de la părinții ei: "Mă forțez la maximum"
17/09/2021 LA 05:44