Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#MeciuriMemorabile Leylah Fernandez se califică în semifinalele turneului de la US Open

Alex Masgras

Publicat 08/09/2021 la 00:30 GMT+3

Leylah Fernandez, tânăra canadiancă de 19 ani, a eliminat-o pe Elina Svitolina, favorita numărul 5 de la US Open, după un nou meci fabulos, scor

Leylah Fernandez - US Open 2021

Credit imagine: Getty Images

Leylah Fernandez este în semifinalele turneului de la US Open. Tânără jucătoare din Canada a reușit să o elimine și pe Elina Svitolina, scor 6-3, 3-6, 7-6(5), după o nouă partidă fabuloasă.
În primul set s-a mers cap la cap până la 3-2 pentru jucătoarea din Canada, care a avut nevoie de două mingi de break pentru a câștiga game-ul pe serviciul adversarei. Aceasta și-a făcut fără emoții serviciul în game-ul următor și a închis setul la 3 după ce a avut două șanse de set.
Setul al doilea a fost setul revenirii în partidă pentru Elina Svitolina. Tânără jucătoare din Canada și-a pierdut serviciul de două ori, la 2-1 și 4-1 pentru ucraineancă. Cu toate acestea, Svitolina nu a putut să închidă setul al doilea atunci când a avut ocazia la 5-2, Fernandez reușind break-ul. Cu o nouă șansă pentru set la 5-3, Svitolina a fost nevoită să salveze 3 mingi de break până când și-a trecut în cont setul.
Tensiunea setului decisiv a fost resimțită de ambele jucătoare. La 2-1 pentru Fernandez, Svitolina și-a pierdut serviciul, dar tânăra jucătoare nu a putut profita de acest lucru, iar favorita numărul 5 a reușit rebreak-ul. Chiar și în aceste condiții, Svitolina a avut un game pe propriul serviciu slab, iar Fernandez a făcut un nou break. Servind pentru semifinale la scorul de 5-4, Fernandez a cedat, iar Svitolina a reușit un nou break.
În cele din urmă, setul decisiv a ajuns în tiebreak, acolo unde Leylah Fernandez s-a impus cu scorul de 7-5, nu fără emoții. Canadianca a condus cu 4-1, s-a văzut egalată, dar la 5-5 Svitolina și-a pierdut serviciul. În semifinale, tânăra de 19 ani o va întâlni pe câștigătoarea partidei dintre Barbora Krejcikova și Aryna Sabalenka.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo