Tenisul este pe mâini bune. Asta este părerea numărului 1 mondial, Novak Djokovic, cel care a fost învins duminică în finala turneului de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Odată cu această înfrângere, Novak Djokovic a ratat și ocazia de a câștiga toate cele patru turnee de Grand Slam în același an, performanță realizată ultima oară de către Rod Laver în 1969.
US Open
"Emma, ce faci cu banii de la US Open?". Răspuns de mare campioană oferit de Răducanu
ACUM O ZI

Novak Djokovic: "Băieții mai în vârstă încă se țin bine"

La începutul anului, după ce l-a învins pe Medvedev în finala de la Australian Open, Djokovic a declarat că noua generație de jucători mai are mult de muncă până când va putea prelua ștafeta de la el, Rafael Nadal sau Roger Federer. În acest an, Novak Djokovic i-a învins pe Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas și Matteo Berrettini în finalele primelor trei turnee de Grand Slam. Întrebat din nou după înfrângerea de la New York, Djokovic și-a schimbat discursul:
"Băieții mai în vârstă încă se țin bine. Încercăm să strălucim în lumea tenisului cât mai putem. Dar noua generație, dacă vreți să o numiți așa, nu mai este nouă deloc, este deja consacrată. Bineînțeles, vor prelua ștafeta.
Cred că tenisul se află pe mâini bune pentru că sunt niște băieți buni și niște jucători de tenis de cea mai înaltă calitate. Au ceva de oferit atât pe teren, cât și în afara lui. Dominic Thiem a câștigat aici anul trecut, acum Daniil. E normal, tranziția e inevitabilă", a declarat acesta după finala de la Flushing Meadows.
US Open
Emma Răducanu, despre cea mai importantă lecție primită de la părinții ei: "Mă forțez la maximum"
IERI LA 05:44
US Open
"Sfârșitul unei ere!" Verdictul lui Woodbridge privind carierele lui Djokovic, Nadal și Federer
16/09/2021 LA 05:16