• UPDATE / Gabriela Ruse a fost condusă cu 2-0 și 3-1 în setul 3, dar a găsit resurse să revină și s-a impus în final cu 6-3. În runda a 2-a a calificărilor, sportiva noastră o va întâlni pe nipona Kurumi Nara (176 WTA)
  • UPDATE / Românca a pierdut la tie-brek setul secund (5-7), astfel că totul se va decide în decisiv.
  • UPDATE / Gabriela Ruse a câștigat primul sst al disputei cu Veronica Cepede cu 6-2.
  • UPDATE / Gabriela Ruse (108 WTA) a început și ea lupta pentru un loc pe tabloul principal de la US Open. Românca o înfruntă la această oră pe Veronica Cepede (220 WTA-Paraguay).
Mihaela Buzărnescu, în turul doi al calificărilor
  • UPDATE / Miki Buzărnescu se califică în turul 2 al calificărilor după victoria cu poloneza Kawa, scor 6-3, 7-5, după o oră și 36 de minute de joc.
  • UPDATE / Miki Buzărnescu a câștigat primul set al confruntării cu poloneza Kawa, scor 6-3, după 43 de minute de joc.
  • UPDATE / Mihaela Buzărnescu joacă acum la US Open, în primul tur al calificărilor.
US Open
Marion Bartoli, despre performanța Emmei Răducanu: "Nu poți fi norocoasă 10 meciuri la rând"
19/09/2021 LA 11:52
Știre inițială
Calificările turneului de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, încep astăzi. România va fi reprezentată de patru jucătoare în prima zi a calificărilor, prima dintre ele fiind Mihaela Buzărnescu (154 WTA), cea care o va întâlni de la ora 18:00 pe Katarzyna Kawa (164 WTA) din Polonia. Meciul din calificări va reprezenta prima partidă în Statele Unite din această vară, ea jucând ultima oară la turneul de la Cluj, pe zgură. Din luna martie, Buzărnescu a mai jucat doar două meciuri pe hard, cele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo de luna trecută.
Cea de-a doua jucătoare care intră astăzi în competiție la New York este Gabriela Ruse (108 WTA). După o vară de excepție pe zgură, acolo unde a obținut un titlu la Hamburg și a ajuns până în finală la Palermo, Gabriela Ruse o va întâlni Veronica Cepede (220 WTA) din Paraguay. Ruse a mai jucat în ultima perioadă și la Cincinnati, acolo unde a fost eliminată în al doilea tur al calificărilor. Partida Gabrielei Ruse va începe în jurul orei 21:00.

Start în calificările de la US Open

Monica Niculescu (216 WTA) joacă și ea astăzi în calificările turneului de la US Open. Jucătoarea din România, care a ieșit în această vară din top 200 WTA, o va întâlni pe Maddison Inglis (144 WTA) din Australia. Monica Niculescu revine pe terenul de tenis pentru prima oară de la turneul de la Wimbledon, atunci când a pierdut în primul tur în fața Arynei Sabalenka.
Jaqueline Cristian (142 WTA) este ultima jucătoare din România de pe tabloul feminin care va intra pe teren în prima zi a calificărilor. Aceasta va juca nu mai devreme de ora 00:00 împotriva lui Chloe Paquet (195 WTA) din Franța. Pentru Cristian, partida din calificările de la US Open va reprezenta prima partidă pe hard din luna martie.
România va avea un reprezentat și pe tabloul masculin. Marius Copil (228 ATP) va juca în această noapte, nu mai devreme de ora 00:00, împotriva bulgarului Dimitar Kuzmanov (231 ATP). Cei doi s-au mai întâlnit recent și în calificările de la Wimbledon, acolo unde Marius Copil s-a impus cu scorul de 6-4, 6-3, într-o partidă care a durat puțin peste o oră.
Toate meciurile sunt transmise în direct și în exclusivitate pe Eurosport Player, fără reclame sau întreruperi. Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
US Open
"Emma, ce faci cu banii de la US Open?". Răspuns de mare campioană oferit de Răducanu
17/09/2021 LA 11:21
US Open
Emma Răducanu, despre cea mai importantă lecție primită de la părinții ei: "Mă forțez la maximum"
17/09/2021 LA 05:44