Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Iga Swiatek, victorie în sferturi cu Jessica Pegula la New York! Știm cum arată tabloul semifinalelor la US Open 2022

Irina Aldea

Actualizat 08/09/2022 la 04:17 GMT+3

Iga Swiatek, liderul mondial din WTA, a obținut calificarea în semifinale la US Open 2022 după ce a trecut de Jessica Pegula în minimum de seturi. Acum știm cine se luptă în penultimul act pentru un loc în marea finală de sâmbătă, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.

Iga Swiatek

Credit imagine: Getty Images

Iga Swiatek, liderul mondial din WTA, a obținut ultimul bilet spre semifinalele de la US Open, după ce a învins-o pe favorita gazdelor și capul de serie numărul 8, Jessica Pegula, cu scorul de 6-3, 7-6 (4), la capătul unui meci care a durat aproape două ore de joc și pe care poloneza l-a controlat chiar dacă americanca a încercat să revină în setul secund și să trimită semifinala în decisiv. Swiatek e prima jucătoare din Polonia calificată în semifinale la US Open.
Iga Swiatek, dublă campioană la Roland Garros, a obținut în premieră calificarea în semifinale la US Open. În penultimul act, ea se va duela cu Aryna Sabalenka pentru un loc în marea finală de sâmbătă. Swiatek și Sabalenka s-au întâlnit în circuit de patru ori, poloneza conducând cu 3-1. Pe hard s-au întâlnit de două ori, iar victoriile au fost împărțite.
CITEȘTE ȘI:

Jabeur vs. Garcia și Sabalenka vs. Swiatek, semifinalele de la US Open 2022

În prima semifinală de la Flushing Meadows se vor duela Ons Jabeur și Caroline Garcia. În timp ce tunisianca a trecut la New York de Brengle, Mandlik, Rogers, Kudermetova și Tomljanovic, cedând un set franțuzoaica le-a învins pe Rakhimova, Kalinskaya, Andreescu, Riske-Amritraj și Gauff fără a ceda niciun set.
Ons Jabeur și Caroline Garcia s-au întâlnit până acum de șase ori în circuitul feminin de tenis, iar tunisianca s-a impus de fiecare dată (de patru ori la junioare). La senioare s-au întâlnit de două ori, prima dată la US Open 2019 și la Australian Open 2020.
Cine câștigă marele trofeu la US Open 2022?
Garcia a reușit să câștige un singur set în cele două întâlniri, însă contextul actual cu siguranță o plasează pe Garcia cu o șansă mult mai bună decât în trecut. Unii bookmakeri chiar consideră că Jabeur (favorita numărul 5) pleacă cu șansa a doua în semifinala cu Caroline Garcia (favorita numărul 17).
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
US Open 2022 - 7 septembrie, transmisiuni Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo