Serena Williams a jucat probabil ultimul meci din carieră. Legenda tenisului a fost învinsă de Ajla Tomljanovic în turul 3 la US Open, la capătul unui thriller de peste 3 ore. Momentele de după meci au fost cu adevărat emoționante și s-au vărsat lacrimi multe pe Arthur Ashe.
Oameni din tot sportul mondial, dar și diverse celebrități s-au întrecut în mesaje care mai de care mai speciale pentru Serena, iar Roger Federer nu a stat nici el deoparte.

Roger Federer, mesaj special cu ocazia retragerii Serenei Williams

Tenis
Roger Federer, confesiune amară după retragerea din tenis: "Am pierdut totul, e ironic!"
ACUM 5 ORE
Marele campion elvețian a înregistrat un videoclip în care i-a transmis cele mai bune gânduri Serenei. Federer nu a ezitat chiar să o roage pe sportiva din SUA să nu se îndepărteze de tenis, insinuând că acest sport va fi mult mai sărac fără ea în prim plan.
"Salut, Serena, sunt Roger. Vreau să te felicit pentru cariera ta impresionantă. Tu ştii ce ai realizat. Eu ştiu ce ai făcut şi ştiu, la fel ca şi tine, că a fost pur şi simplu incredibil. Probabil că părăseşti acest sport minunatcu sentimente diferite. Îţi doresc ţie, familiei tale şi fanilor tăi tot binele din lume, iar eu sunt unul dintre fanii tăi. Ne va fi dor de tine.
Mă gândesc la anul 1999, la US Open, când jucai cu Martina Hingis. Am stat treaz până noaptea târziu să te văd cum lupţi şi acela a fost debutul unei cariere care s-a dovedit extraordinară.
Noi te vom primi mereu cu braţele deschise şi mereu ne vom bucura să te revedem. Aşa că, te rog, întoarce-te! Şi acum, bucură-te de acest moment, bucură-te de aceste săptămâni la US Open, Eu mă gândesc la tine, ai parte de tot respectul meu şi îţi doresc tot binele pentru viitor. Ai grijă de tine", a spus Federer într-un videoclip postat de contul oficial de Twitter al ATP.
Citește și:

SERENA WILLIAMS A PLÂNS CA UN COPIL, DUPĂ ULTIMUL MECI AL CARIEREI, LA US OPEN

În uralele publicului, cu melodia "Simply the best" pe fundal, Serena Williams a venit la interviul de pe teren, chiar dacă a pierdut. Fiind ultimul meci al carierei, americanca a avut un mesaj extrem de emoționant pentru toți cei apropiați ei. Serena a început discursul prin a-i mulțumi tatălui ei, Richard, care a împins-o spre tenis de la o vârstă fragedă. Apoi, ea le-a mulțumit celor din familie și mai ales surorii ei mai mari, Venus.
"Vă mulțumesc, ați fost extraordinari. Am încercat totul. Îți mulțumesc, tată. Știu că te-ai uitat la meci. Am atât de multe emoții. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine atâția ani. Le mulțumesc părinților mei care au luptat pentru mine, pentru surorile mele. Sunt lacrimi de bucurie, cred. Nu aș fi Serena dacă nu ar exista Venus, îți mulțumesc din suflet. Cu siguranță ești motivul pentru care exist. A fost o călătorie frumoasă, un drum plăcut. A fost o călătorie extraordinară, sunt atât de recunoscătoare pentru că m-ați adus aici, în acest punct", a transmis Serena Williams la interviul de pe teren.
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/09/03/3445179.jpg
Tenis
Când i-a cerut Nadal autograful lui Roger Federer! Moment de respect maxim între cele două legende
ACUM 8 ORE
Tenis
Serena Williams, despre motivele pentru care a decis să se retragă: "Trebuia doar să mă opresc"
ACUM 9 ORE