Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Visul Dariei Snigur, spulberat la US Open 2022! Ucraineanca, OUT în turul 2, după ce a eliminat-o pe Simona Halep

Irina Aldea

Publicat 31/08/2022 la 23:20 GMT+3

După ce a eliminat-o în turul inaugural pe Simona Halep, Daria Snigur nu a reușit să-și prelungească șederea la US Open, asta pentru că a fost învinsă imediat, în turul al doilea.

Simona Halep, înfrângere dureroasă la US Open 2022! Românca, eliminată în turul 1 de Daria Snigur

Visul ucrainencei Daria Snigur la US Open 2022 a fost spulberat în turul al doilea, de către o jucătoare experimentată, din afara Top 100 WTA. După ce a trecut de calificări și a învins-o pe Simona Halep în primul tur de pe tabloul principal, provocând cea mai mare surpriză pe tabloul feminin, sportiva aflată pe locul 124 în ierarhia mondială a fost învinsă de Rebecca Marino (106 WTA).
În vârstă de 31 de ani, canadianca de pe locul 106 WTA s-a impus după o oră și 15 minute de joc cu scorul de 6-3, 7-6(5). Marino a bifat astfel pentru a doua oară în carieră (după Roland Garros 2011) prezența în turul trei al unui turneu de Grand Slam. În primul tur, Marino trecuse la US Open de Magdalena Frech, din Polonia.
CITEȘTE ȘI:

Daria Snigur a eliminat-o pe Simona Halep și a plecat acasă în turul 2, la US Open

În turul următor al competiției de la New York, Marino (106 WTA) se va duela cu Shuai Zhang (36 WTA), după ce sportiva din China a trecut de slovaca Anna Karolina Schmiedlova (115 WTA), scor 7-5, 6-1. Grație parcursului de la Flushing Meadows, Daria Snigur se află pe locul 105 în clasamentul WTA Live.
Halep a fost de nerecunoscut luni seară, serviciul său fiind unul extrem de slab. În plus, sportiva noastră a greșit enorm, total necaracteristic, și nu și-a găsit echilibrul și limpezimea în joc decât foarte rar, pe parcursul setului secund. Evident, o Simona Halep într-o formă decentă ar fi fost aproape imposibil de învins de Snigur, dar prestația româncei nu știrbește prea mult din performanța incredibilă reușită de ucraineancă. Locul 124 WTA, sportiva de 20 de ani a setat câteva borne după succesul contra dublei câștigătoare de Grand Slam: venită din calificări, ea nu câștigase vreune meci în circuitul WTA. Mai mult, nu întâlnise vreodată în carieră o jucătoare de top 20 WTA, astfel că modul în care și-a gestionat emoțiile a impresionat.
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
Programul zilei US Open
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo