Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Coco Gauff, savuroasă când a fost întrebată cum va consuma banii câștigați la US Open

Maria Olteanu

Publicat 12/09/2023 la 15:54 GMT+3

Coco Gauff este campioana din 2023 de la US Open, după o finală câștigată în fața Arynei Sabalenka, cea care a devenit de luni lider mondial în ierarhia WTA. Sportiva din SUA a câștigat un premiu consistent pentru performanța sa, iar pe rețelele de socializare a anunțat ce va face cu banii obținuți la New York.

Coco Gauff

Credit imagine: Getty Images

Cori Gauff a câștigat, la 19 ani, primul său turneu de Grand Slam din carieră, după o finală în care a revenit de la 0-1 la seturi. Sportiva din SUA s-a impus cu 2-6, 6-3, 6-2 în fața Arynei Sabalenka, care a devenit de luni numărul 1 WTA.
După ce la începutul verii anului 2022 Cori Gauff a pierdut finala Roland Garros, cu Iga Swiatek, tânăra sportivă din SUA a reușit să câștige primul său turneu de Grand Slam.
Jucătoarea antrenată de Brad Gilbert a "explodat" pur și simplu de când a început colaborarea cu celebrul antrenor american, impunându-se la Washington și Cincinnati (primul WTA 1000 din carieră). Acum, la US Open, pe cea mai mare arenă de tenis din lume, Arthur Ashe, "Coco" a reușit o partidă uriașă. Dominată de Sabalenka în primul set, sportiva de peste ocean a reușit să se recalibreze mental și să fie de netrecut. Gauff a fost pe tot terenul și a scos lovituri pe care scria "winners" pentru un succes istoric. Primul din multe altele care vor veni, dacă Cori va reuși să păstreze în continuare același nivel.
Gauff a devenit prima adolescentă din SUA care câștigă un titlu de Grand Slam la simplu feminin în acest secol și prima de la Serena Williams, de la US Open, în 1999.
3 milioane de dolari va încasa Gauff după succesul de la US Open, iar în mediul online a fost întrebată ce va face cu această sumă.
CITEȘTE ȘI:

Gauff, savuroasă când a vorbit despre premiul de la US Open

Gauff s-a îmbogățit cu 3 milioane de dolari după ce a devenit campioană la New York. Acum a împărtășit câteva gânduri după succes, inclusiv ceea ce are de gând să facă cu suma câștigată.
Aceasta a glumit spunând că nu este împovărată de datorii și că locuiește în continuare cu părinții ei, așa că nu datorează nimănui niciun ban.
În timpul unei înregistrări video pe Instagram, tânăra de 19 ani a fost întrebată despre planurile sale. Ea a răspuns că cineva i-a sugerat să folosească banii câștigați pentru a-și plăti datoriile, dar apoi a glumit că nu are niciuna, deoarece nu a urmat o facultate.
Gauff a adăugat cu umor că este norocoasă că părinții ei nu au pus-o niciodată în situația de a se confrunta cu datorii, așa că, în prezent, nu are obligații financiare.
"Cineva a spus să plătesc datoriile, eu am 19 ani, nu am nicio datorie, locuiesc cu părinții mei încă, deci nu am datorii.
Nu am mers la facultate, așa că nu am nicio factură de plătit, sunt prea tânără, părinții mei nu m-au pus niciodată în situația de a avea datorii, așa că nu am nimic de plătit acum", a spus Coco Gauff.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo