Rafael Nadal, unul dintre cei mai mari sportivi ai lumii, continuă să fie un bun exemplu pentru întreaga lume. În afara sprijinului financiar pe care l-a acordat în ultimele săptămâni, Rafa i-a împlinit visul unui fan infectat cu coronavirus, suporter internat într-un spital din Valencia la acest moment.
Fanul cu pricina se luptă acum să scape din ghearele acestui virus crunt și vorbind adesea cu medicii, le-a spus acestora că îl admiră pe Rafa și că visul lui ar fi să schimbe câteva vorbe cu legendarul tenismen spaniol. Tehnologia l-a ajutat pe Nadal să-l surprindă pe suporterul lui și l-a sunat prin apel video.
Tenis
Nadal: "Trec printr-un proces complicat, dureros, dar am în minte un singur lucru"
IERI LA 08:58
"Cu siguranță te vei face bine și vei reveni în curând. Poate că nu vei alerga 20 de kilometri atât de aproape în viitor, dar când te vei dezmetici vei reuși să faci și asta", i-a transmis Rafa pacientului din Valencia.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
20/09/2021 LA 08:24
Tenis
Detalii de ultimă oră privind starea de sănătate a lui Rafael Nadal! Când vrea să revină pe teren
18/09/2021 LA 06:39