Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Andy Murray, debut cu dreptul la a 16-a prezență la Cincinnati

Alex Masgras

Actualizat 17/08/2021 la 13:17 GMT+3

Andy Murray a câștigat partida din primul tur în fața francezului Richard Gasquet, din cadrul turneului ATP Masters 1000 de la Cincinnati.

Andy Murray

Credit imagine: Getty Images

Andy Murray (105 ATP) a obținut calificarea în turul doi al turneului de la Cincinnati, după ce s-a impus în două seturi în fața unui alt veteran al circuitutului, Richard Gasquet (53 ATP), scor 6-4, 6-4. Meciul de aseară a reprezentat revenirea lui Andy Murray în meciurile de simplu, după ce scoțianul a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo doar pe tabloul de dublu. Ultima partidă de simplu disputată de Murray la simplu a avut loc la Wimbledon, atunci când a fost învins în turul al treilea de către canadianul Denis Shapovalov.

A 16-a prezență pentru Murray la Cincinnati

Jocul lui Murray a arătat foarte bine în victoria obținută în mai puțin de două ore noaptea trecută. Cu 38 de lovituri câștigătoare și 15 ași, Murray s-a adaptat foarte bine la condițiile de la Cincinnati, iar acest lucru îi dă încredere scoțianului care s-a confruntat cu mai multe accidentări în ultimii ani.
"Cred că m-am descurcat destul de bine. M-am mișcat decent pentru primul meci la simplu pe hard după ceva vreme. Cu siguranță mă simt mai bine decât ultima oară când am jucat aici. În 2019 a fost primul meci după operație, așa că am fost puțin îngrijorat atunci. Terenurile și mingile sunt destul de rapide aici. Jucând seara, condițiile au fost mai lente, ceea ce a fost în avantajul meu. Gasquet a jucat cu mult spin, iar în timpul zilei mingea sare destul de mult. Astăzi nu a reușit să ridice mingea așa cum și-a dorit, așa că am putut să preiau controlul în mai multe puncte", a spus Andy Murray după partidă.
Ajuns la a 16-a participare la Cincinnati, câștigătorul din 2008 și 2011 va avea o misiune dificilă în turul al doilea, atunci când îl va întâlni pe câștigătorul partidei dintre Hubert Hurkacz (12 ATP) și Alejandro Davidovich Fokina (34 ATP).
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo