articol de Alex Masgras
Denis Shapovalov (12 ATP) l-a învins pe dublul campion de la Wimbledon cu scorul de 6-4, 6-2, 6-2, într-o partidă care a durat 2 ore și 36 de minute. La interviul de după meci, tânărul canadian de 22 de ani a avut un discurs foarte frumos la adresa adversarului său: "Tocmai i-am spus la fileu că este eroul meu. Pe lângă tot ce a câștigat, să revină după o asemenea accidentare și să joace tenisul pe care îl joacă, e de admirat. Cum am mai spus, în turul doi a părut Andy Murray de pe vremuri. A fost foarte plăcut să îl urmărești din perspectiva unui fan".

Denis Shapovalov l-a eliminat pe Andy Murray

Wimbledon
Wimbledon 2021: Rezumatul finalei Djokovic - Berrettini 6-7, 6-4, 6-4, 6-3
11/07/2021 LA 18:26
Chiar dacă scorul nu o arată, Denis Shapovalov a avut un meci intens cu scoțianul de pe locul 118 ATP: "Primul set din seara asta a fost foarte intens, a trebuit să dau totul ca să îl câștig. După aceea mi-a fost mai ușor să mențin nivelul, el a mai scăzut puțin, dar cu toate acestea este incredibil ce a făcut, să ajungi în turul al treilea în modul acesta. Cred că acesta e doar începutul revenirii lui și va fi grozav să vedem ce va putea să facă pe mai departe", a mai spus Shapovalov.
Pentru canadian urmează partida din optimile de finală de la Wimbledon, acolo unde îl va întâlni pe spaniolul Roberto Bautista-Agut (10 ATP), în timp ce Andy Murray își va concentra atenția către Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Wimbledon
Verdictul lui Darren Cahill după finala Wimbledon! Câte titluri de Grand Slam mai câștigă Djokovic
11/07/2021 LA 17:32
Wimbledon
EXCLUSIV | Darren Cahill a anunțat la Wimbledon 2021 când revine Simona Halep pe terenul de tenis
11/07/2021 LA 17:29