Novak Djokovic și Nick Kyrgios s-au întâlnit sâmbătă, în timpul antrenamentului de la Wimbledon, iar cei doi au schimbat câteva cuvinte. Sârbul se antrena în timp ce australianul trecea pe lângă el, ceea ce l-a determinat pe Djokovic să spună râzând: "Ți-a luat cinci ani să spui ceva frumos despre mine".
Kyrgios a răspuns în cel mai bun mod posibil, spunând că l-a apărat atunci când a contat: "Te-am apărat când a contat", a spus Kyrgios. Jucătorul în vârstă de 27 de ani s-a referit la momentul în care Djokovic a fost expulzat din Australia înainte de Australian Open, la începutul acestui an. Djokovic a răspuns spunând că a apreciat acest lucru: "Este adevărat, este adevărat. Apreciez asta", a spus sârbul.
CITEȘTE ȘI:
US Open
Medvedev a vorbit despre interzicerea lui Djokovic la US Open! Opinia sugestivă a liderului mondial
07/08/2022 LA 09:42

Djokovic și Kyrgios, dialog viral la Wimbledon, înaintea finalei de duminică

Kyrgios, care îl va înfrunta pe Djokovic în finala de la Wimbledon, a declarat în timpul unei conferințe de presă că a avut câteva schimburi de mesaje cu Nole pe Instagram. De asemenea, el a dezvăluit un mesaj în care sârbul spunea că speră să îl întâlnească în finala de duminică: "De fapt, ne trimitem mesaje pe Instagram și alte chestii, e cam ciudat. De fapt, mi-a spus la începutul săptămânii: 'Sper să ne vedem duminică", a spus Kyrgios.
Djokovic a declarat într-o recentă conferință de presă că se bucură să-l vadă pe Kyrgios în finală: "Se pare că este mai bine din punct de vedere mental decât era în urmă cu câțiva ani. Cu timpul te maturizezi și înțelegi de ce ai nevoie pentru a fi la cel mai bun nivel mental sau fizic", a adăugat Djokovic. "Cumva, nu sunt surprins că este aici. Ca fan al tenisului, mă bucur că a ajuns în finală, este foarte talentat. Datorită calității tenisului, este acolo unde merită să fie".
Dialogul a continuat pe Instagram, în mod public. Kyrgios l-a întrebat pe Djokovic dacă sunt prieteni acum, iar Nole a răspuns în modul caracteristic: "Dacă mă inviți la cină sau la o băutură, voi accepta. Câștigătorul de mâine plătește!", a scris Djokovic, care a primit apoi replica: "De acord! Să mergem într-un club de noapte și să ne facem de cap", a răspuns australianul.
Kyrgios are un bilanț perfect de 2-0 în confruntările directe cu Djokovic, după ce l-a învins de două ori în 2017. Australianul l-a învins în sferturile de finală de la Acapulco, înainte de a triumfa în fața lui în turul al patrulea la Indian Wells, ambele meciuri fiind pe hard. Sârbul are șanse mari să obțină prima sa victorie în fața lui Kyrgios, dar nu îi va fi ușor. Dacă Nole va câștiga titlul, se va alătura lui Roger Federer și Pete Sampras ca fiind singurii tenismeni care au câștigat Wimbledon în șapte sau mai multe rânduri. Dar dacă Kyrgios va câștiga duminică, el va deveni primul australian care cucerește un titlu de simplu de Grand Slam de la Lleyton Hewitt în 2002.
Marea finală de la Wimbledon dintre Djokovic și Kyrgios are loc duminică, de la ora 16, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Citi Open
Meci spectacol la Washington. Kyrgios a salvat cinci mingi de meci și l-a învins pe Tiafoe
06/08/2022 LA 08:27
US Open
Djokovic ar putea primi un ajutor nesperat! Congresul american cere primirea sârbului la US Open
06/08/2022 LA 07:55