Cei doi finaliști ai turneului de la All England Club au atras întotdeauna privirile spectatorilor prin personalitățile lor, iar acum sunt pregătiți să se întâlnească într-un duel direct. Partida de pe terenul central va reprezenta al treilea meci dintre cei doi, Kyrgios fiind cel care a ieșit învingător din ambele partide disputate în trecut.
Jucătorul australian a vorbit înaintea finalei despre relația cu Djokovic, pe care l-a susținut în acest an la Australian Open, în momentul în care nu a fost lăsat să participe la turneu: "Clar avem o dragoste frățească acum, ceea ce e ciudat.
Cred că toată lumea știe că nu s-a pierdut dragostea pentru o perioadă aici. Cred că este sănătos pentru sport. Cred că de fiecare dată când am jucat, a existat entuziasm. Simt că am fost aproape singurul jucător care l-a susținut în toată drama de la Australian Open", a declarat Kyrgios în cadrul unei conferințe de presă.
Wimbledon
Kyrgios, convins că ar fi câștigat titlul la Wimbledon cu o singură condiție! De ce a depins totul
29/07/2022 LA 14:35
Citește și:

Djokovic nu susține declarația lui Kyrgios

Jucătorul sârb i-a răspuns tenismenului australian la declarația făcută și nu vede o relație atât de apropiată între ei doi: "Nu știu dacă o pot numi dragoste frățească deja, dar sigur avem o relație mai bună decât a fost înaintea lunii ianuarie din acest an.
Când a fost greu pentru mine în Australia, a fost unul dintre puținii jucători care au ieșit public și m-au susținut și au fost de partea mea. Asta este ceva ce apreciez. Deci îl respect pentru asta mult."
Djokovic vânează al 21-lea titlu de mare șlem în încercarea de a-l egala pe Rafael Nadal, în timp ce Kyrgios este față în față cu primul său trofeu de Grand Slam din întreaga carieră.
Finala dintre Nick Kyrgios și Novak Djokovic va avea loc duminică, de la ora 16:00 (ora României) și va fi transmisă în format LIVE TEXT & VIDEO pe Eurosport.ro.
Wimbledon
Berrettini a trecut prin "infern", după COVID-19: "Nici nu am putut să mă uit la Wimbledon"
18/07/2022 LA 08:34
Wimbledon
Ubi Tennis a ales cele mai tari ținute de la Wimbledon. Ce au scris despre cum s-a îmbrăcat Halep
16/07/2022 LA 12:47