După fiecare Grand Slam, ziariștii de la Ubi Tennis fac un top al ținutelor care au impresionat cel mai mult, pe terenul de joc. La Wimbledon, misiunea e mereu foarte grea, pentru că jucătorii sunt obligați de tradiția turneului să poarte doar alb. Ca atare, e greu să se facă mari diferențe între sportivi, dar sursa citată notează că marile câștigătoare în proba feminină au fost Simona Halep, Serena Williams, Elena Rybakina, Cori Gauff și Ajla Tomljanovic
"Ținuta purtată de Simona Halep a fost una dintre cele mai admirate în turneu. O alegere care combină curajul și eleganța vintage în același timp. Partea de sus a rochiei ei, cu gât înalt, a fost ușor transparentă pe umeri, transparență care lasă apoi loc mânecilor scurte strâmte.
În pofida faptului că este foarte liniară în față, rochia are o mișcare ușoară și delicată datorită pliurilor din spate și laterale care coboară de la vârful șoldului până la capătul fustei. Fusta, aproape complet netedă în față, este îmbogățită în partea finală cu aceleași pliuri ale șoldurilor", notează sursa citată.
Wimbledon
Kyrgios, convins că ar fi câștigat titlul la Wimbledon cu o singură condiție! De ce a depins totul
29/07/2022 LA 14:35
Simona Halep a ajuns până în semifinale la Wimbledon, acolo unde a pierdut în fața viitoarei campioane, Elena Rybakona.

Elena Rybakina, campioană și la vestimentație

Marea câștigătoare, Elena Rybakina, a fost "regina" ținutelor. Sportiva din Kazakhstan nu a impresionat doar prin echipament, dar și prin modul în care și-a făcut apariția la balul de după, dat de organizatori în cinstea învingătorilor.
"Elena Rybakina a fost de o eleganță desăvârșită la balul tradițional de la Wimbledon. Campioana kazahă a ales o rochie albă splendidă. Prin modul în care s-a îmbrăcat, Elena a ținut să aducă un omagiu templului sacru al tenisului. A ales albul, ca de rochie de mireasă, iar corsetul și mânecile lungi au fost împodobite cu delicate broderii verzi care, într-un fel, au amintit de firele de iarbă ale terenurilor de la All England Club. Pe scurt, o rochie foarte rafinată, delicată și plină de simbolistică. A fost o alegere perfectă pentru Elena, care i-a pus în valoare naturalețea și inocența", scrie sursa citată.
În privința turneului masculin, cel mai bine îmbrăcați au fost desemnați Nadal, Sinner și Tsitsipas.
Wimbledon
Berrettini a trecut prin "infern", după COVID-19: "Nici nu am putut să mă uit la Wimbledon"
18/07/2022 LA 08:34
Wimbledon
Mouratoglou, convins că Kyrgios putea câștiga finala de la Wimbledon. Cum era Djokovic "de bătut"
15/07/2022 LA 11:23