Stefanos Tsitsipas l-a numit pe Nick Kyrgios un "agresor bătăuș" după înfrângerea sa împotriva australianului în turul al treilea de la Wimbledon. Numărul 40 mondial a revenit după ce a pierdut primul set și l-a învins pe favoritul numărul 4. Victoria lui Kyrgios a venit după o partidă plină de incidente și momente pline de tensiune, în care australianul a cerut descalificarea gercului.
Cel mai controversat moment a fost în finalul setului al doilea. După ce a pierdut setul, Tsitsipas a lovit o minge în tribună și a fost la câțiva centimetri de a nimeri un spectactor. Kyrgios a făcut scandal, cerând descalificarea adversarului. Grecul a scăpat doar cu un avertisment, dar pentru Kyrgios asta nu a fost suficient. Timp de câteva minute, Kyrgios a refuzat să joace - cerând să vorbească cu supervizorul turneului și cu alți arbitrii. El a amenințat că va părăsi terenul înainte de a relua lupta la începutul celui de-al treilea set.
CITEȘTE ȘI:
Citi Open
Meci spectacol la Washington. Kyrgios a salvat cinci mingi de meci și l-a învins pe Tiafoe
06/08/2022 LA 08:27

Kyrgios i-a răspuns lui Tsitsipas la Wimbledon, după ce grecul a spus că a fost hărțuit pe teren

După ce Tsitsipas a spus că Nick Kyrgios l-a hărțuit pe teren, replica australianului nu a întârziat: "Nu sunt sigur cum l-am hărțuit. El era cel care trimitea mereu mingea spre corpul meu, el era cel care... a lovit un spectator, el și nu eu. Eu nu am făcut nimic. De fapt, în afară de a merge de câteva ori la arbitru pentru a mă plânge nu am făcut nimic. Nimic față de el care să fie lipsit de respect. Nu l-am lovit cu mingi. Și eu aș fi destul de supărat să pierd în fața cuiva două săptămâni la rând. Poate că ar trebui să-și dea seama cum să mă bată de câteva ori înainte să vorbească despre mine.
Nu-mi pasă de ce zice el. El e atât de moale... să vii aici și să spui că te-am intimidat, e atât de moale. Nu suntem deloc făcuți din același material. Eu mă confrunt cu tipi care sunt competitori adevărați. Dacă el este afectat după meciul de azi, asta ține doar de el. Sincer cred că el face ca meciul ăsta să fie despre mine. Are probleme mari. Eu sunt foarte bine în vestiar, am mulți prieteni, eu sunt unii dintre acei tipi apreciați în vestiar. El nu e plăcut de nimeni", a spus Kyrgios la conferința de presă de după meci.
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/07/02/3402974.jpg
Tenis
Lovitură pentru Laver Cup, după ce Federer, Nadal și Djokovic și-au anunțat prezența! Marele absent
02/08/2022 LA 17:50
Wimbledon
Kyrgios, convins că ar fi câștigat titlul la Wimbledon cu o singură condiție! De ce a depins totul
29/07/2022 LA 14:35