Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#MeciuriMemorabile Roberto Bautista-Agut e în turul 3 la Wimbledon 2021, după un meci maraton cu Miomir Kecmanovic

Irina Aldea

Publicat 01/07/2021 la 15:42 GMT+3

Wimbledon 2021 | Roberto Bautista-Agut e în turul 3 la Wimbledon după ce a trecut de Miomir Kecmanovic la capătul unui meci maraton care a început ieri la Londra.

Roberto Bautista Agut en Wimbledon 2021

Credit imagine: Getty Images

Roberto Bautista-Agut, favaoritul numărul 8 la Wimbledon 2021, s-a calificat în turul al treilea la ediția din acest an după ce a trecut de sârbul Miomir Kecmanovic, ocupant al locului 49 ATP, cu scorul de 6-3, 6-3, 6-7, 3-6, 6-3, la capătul unui meci maraton de trei ore și 41 de minute de joc.
Într-un meci care a început ieri și pe care spaniolul părea că-l controlează copios, Miomir Kecmanovic a revenit spectaculos și a trimis partida în decisiv, însă acolo, Bautista-Agut a fost mai agresiv și mai inspirat în momentele cheie, astfel că merge în turul 3, acolo unde-l va întâlni pe germanul Dominik Koepfer.

Wimbledon 2021 | Roberto Bautista-Agut e în turul 3 la All England Club

Cel mai departe, Bautista-Agut a ajuns la Wimbledon până în semifinale. Acesta de altfel este și cel mai bun rezultat al său la turneele de Grand Slam. Altfel, doar la Australian Open a mai ajuns până în sferturile de finală la ediția din 2019.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo