Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Imagini spectaculoase! Patrick Mouratoglou i-a predat Simonei Halep o lecție de serviciu

Bianca Dumitru

Publicat 06/06/2022 la 09:08 GMT+3

Simona Halep nu a avut prea mult timp liber după eliminarea de la Roland Garros. Sportiva noastră se pregătește intens pentru sezonul pe iarbă, iar în weekend a avut parte de o lecție de serviciu din partea antrenorului său, Patrick Mouratoglou.

Patrick Mouratoglou și Simona Halep

Credit imagine: Instagram

Simona Halep a înregistrat, la ediția din 2022 a Roland Garros, cel mai slab rezultat al său din ultimii 6 ani pe zgura de la Paris. Românca a fost eliminată surprinzător în turul 2, de chinezoaica Qinwen Zheng, scor 6-2, 2-6, 1-6, în timpul meciului suferind un atac de panică.
După înfrângerea de la Roland Garros, Simona Halep a fost câteva zile în România, dar recent s-a întors în Franța, reluând pregătirile pentru sezonul pe iarbă. Patrick Mouratoglou o pune serios la treabă în fiecare zi pentru ca sportiva noastră să revină la cel mai bun nivel al său.
În weekend, cei doi au exersat serviciul, iar câteva imagini de la antrenamente au fost postate pe rețelele de socializare. Antrenorul i-a dat mai multe indicații, explicându-i unde și cum trebuie să lovească mingea, după care s-a declarat în mai multe rânduri mulțumit de loviturile Simonei Halep, lăudând-o pe tot parcursul videoclipului.
picture

Simona Halep, lecție de serviciu de la Patrick Mouratoglou

Citește și:

Pentru ce turnee se pregătește Simona Halep

Primele competiții de pe cea mai rapidă suprafață sunt programate în săptămâna 6-12 iunie, la S'Hertogenbosch și Nottingham, dar Simona nu s-a înscris la niciunul dintre acele turnee. Astfel, dacă nu va primi un wild card, românca va debuta pe iarbă la Birmingham, în perioada 13-19 iunie.
Simona Halep va participa abia pentru a doua oară la turneul de la Birmingham, care are o istorie de 40 de ani. Prima dată a fost în 2015, când sportiva noastră se oprea în sferturi, fiind învinsă în 3 seturi de Kristina Mladenovic.
Ulterior, Simona Halep va juca la Bad Homburg (Germania), turneu la care nu a participat niciodată în carieră. Mai apoi va reveni, cel mai probabil, pe iarba de la Wimbledon, acolo unde nu a mai călcat de la triumful din 2019 (în 2020 nu s-a ținut din cauza pandemiei, iar în 2021 Simona a lipsit, fiind accidentată).
Simona Halep are două titluri câștigate pe iarbă în carieră, la S'Hertogenbosch (2013) și Wimbledon (2019).
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo