Patrick Mouratoglou a fost aproape să o conducă pe Simona Halep către a 6-a finală de Grand Slam a carierei, dar nu a fost să fie. Sportiva noastră a pierdut în două seturi în fața Elenei Rybakina (6-3, 6-3), în semifinalele de la Wimbledon, după ce făcuse un turneu perfect până în penultimul act.
La finalul meciului de azi, Simona a recunoscut că Rybakina i-a fost superioară și nu putea spera la mai mult în condițiile în care a servit atât de slab. Românca a declarat că pentru ea urmează o pauză de aproximativ două săptămâni, după care se va întoarce la antrenamente cu același scop, acela de a progresa.
Citește și:
Western & Southern Open
Simona Halep, o luptătoare înnăscută! Ce a spus după lupta incredibilă cu Potapova de la Cincinnati
ACUM O ORĂ

Patrick Mouratoglou: "Ultimele trei luni cu Simona Halep au fost uimitoare"

Patrick Mouratoglou a reacționat și el după eliminarea Simonei, recunoscând că Rybakina a fost prea bună astăzi. Fracezul a subliniat însă că a petrecut 3 luni uimitoare cu sportiva noastră și că urmează o vară interesantă.
"Rybakina a fost prea bună pentru noi astăzi.O înfrângere este întotdeauna foarte dezamăgitoare, mai ales când dai tot ce ai, la toate nivelurile.Dar întotdeauna este de pus în perspectivă, iar ultimele trei luni cu Simona Halep au fost uimitoare.
Acum este timpul pentru odihnă, înainte de o vară interesantă.Mulțumim masiv tuturor fanilor Simonei Halep, care o susțin în zilele bune, dar și în zilele rele", a scris Mouratoglou pe contul personal de Instagram.
Simona Halep a confirmat la Londra că va merge la turneul de la Washington, turneu care face parte din categoria WTA 250 și care se va desăfșura în perioada 1-7 august. La conferința de presă de după meciul cu Rybakina, Simona menționat că planul său este să joace la competiția din capitala Statelor Unite. Cel mai probabi, românca va merge apoi la Rogers Cup (Toronto) și Cincinnati, înainte de US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului (29 august - 11 septembrie).
National Bank Open
Brazilienii nu și-au revenit, după ce Halep a învins-o la Toronto pe Haddad Maia: "Aripi frânte"
ACUM 10 ORE
Western & Southern Open
Cât de mult poate urca Simona Halep în clasamentul WTA după turneul de la Cincinnati
ACUM 11 ORE