Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, răspuns de nota "10". Forma fantastică de la Wimbledon are un singur "secret"

Cristian Mihală

Publicat 05/07/2022 la 09:25 GMT+3

Simona Halep este la un nivel incredibil la Wimbledon 2022, iar secretul său stă în munca titanică depusă alături de Patrick Mouratoglou. Românca e extrem de mulțumită de ce arată pe teren, dar e dispusă să se sacrifice și mai mult, astfel încât să arate tuturor cea mai bună versiune a ei.

Simona Halep, Wimbledon 2022

Credit imagine: Eurosport

După un 2021 de coșmar, în care accidentările i-au subminat încrederea în propriile forțe, Simona Halep arată din nou de ce e una dintre cele mai mari sportive din istoria recentă a tenisului. Constănțeanca a ajuns în sferturi la All England Club fără set pierdut și e doar a 3-a sportivă activă care să se mândrească în acest moment cu 5 prezențe în ultimele 8 la Wimbledon (alături de Serena și Venus Williams).
Întrebată care e secretul unor prestații atât de solide, după ce a subordonat-o pe Paula Badosa, numărul 4 WTA, scor 6-1, 6-2, Simona Halep a dezvăluit că munca neîncetată depusă în ultimele luni își spune cuvântul.
"Munca depusă e foarte importantă și m-a adus aici. M-am antrenat din greu în ultimele 2-3 luni și sunt foarte fericită că am început să joc din ce în ce mai bine. Am încredere și simt că ăsta e jocul meu. În același timp, vreau să continui să progresez, mă împing foarte tare la antrenamente pentru a fi mai bună. Abia aștept să muncesc și mai mult și să joc și mai bine", a spus Halep, la conferința de presă de după partida cu Badosa.

Halep - Anisimova, miercuri, în direct pe Eurosport

Doar Amanda Anisimova stă între Simona Halep și o nouă semifinală de Grand Slam. Sportiva noastră are un avantaj important în disputa cu sportiva din SUA, în contextul în care în urmă cu două săptămâni, în sferturile de la Bad Homburg, nu i-a dat vreo șansă jucătoarei de 20 de ani, impunându-se cu un categoric 6-2, 6-1.
"Va fi un meci diferit. Bineînțeles, acela a fost un meci grozav pentru mine, dar mă aștept la o partidă dificilă. Sunt aici să joc la fel cum am jucat astăzi, mă concentrez pe jocul meu.
Sunt sigură că pot juca un tenis la fel de bun din nou, dar va fi o provocare. Sunt sferturile de finală de la Wimbledon. Sunt pregătită și abia aștept meciul următor", a mai spus super-campioana noastră.
Partida dintre Halep și Anisimova va avea loc miercuri, organizatorii urmând a anunța azi ora disputei.
Wimbledon 2022 - 5 iulie, transmisiuni Eurosport 1&2
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo