Emma Răducanu a avut un Wimbledon fantastic, dar britanica de origine română s-a oprit în optimile de finală într-un mod nedorit. Aceasta a cuzat probleme de respirație în meciul cu Ajla Tomljanovic, la scorul de 4-6, 0-3, și a mers la vestiare pentru a primi îngrijiri medicale.
Din păcate, Emma Răducanu nu s-a mai întors pe teren, iar ulterior oficialii de la Wimbledon au confirmat că problemele de respirație au oprit-o pe jucătoarea de 18 ani să continue partida.

John McEnroe crede că Emma Răducanu s-a retras din cauza emoțiilor

Wimbledon
Karolina Pliskova, glumă amară după finala de la Wimbledon: "Știu să pierd! Sunt grozavă la asta!"
11/07/2021 LA 11:16
Nu de aceeași părere a fost și John McEnroe, care a comentat pentru BBC episodul din meciul de aseară, considerând că sportiva s-a retras din meci din cauza emoțiilor acumulate și nu din cauza unor probleme medicale.
"E păcat. Îmi pare rău de Emma. E evident că a fost copleșită de emoții, dar e de înțeles. De altfel, noi am mai vorbit despre lucrurile acestea constant. Cât de mult pot suporta acești jucători?
Te uiți la jucătorii longevivi din circuit și vezi că ei rezistă foarte bine presiunii. Reușesc să-și păstreze calmul, deci trebuie să-i apreciem. Sper ca Emma Răducanu să învețe din această experiență. Poate că e bine că i s-a întâmplat acum, la 18 ani. Și eu am jucat meciuri la 18 ani și uneori mă bucuram că am pierdut, pentru că asta mi-a permis să înțeleg ce mi-ar trebui ca să reușesc. Să o lăsăm să ia o gură serioasă de oxigen, poate va mai primi wild-card-uri.", a spus McEnroe, citat de Daily Mail.
Declarațiile septuplului câștigător de Grand Slam i-au oripilat pe fanii tenisului de pretutindeni, care l-au taxat dur în mediul on-line. De asemenea, spusele lui McEnroe au fost aspru criticate și de mulți jurnaliști de renume din lumea tenisului, care au rămas consternați că americanul a pus la îndoială faptul că Emma Răducanu ar fi avut într-adevăr probleme medicale serioase.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Wimbledon
Schimbări majore în clasamentul WTA după Wimbledon 2021! Ce loc va ocupa Simona Halep
10/07/2021 LA 15:59
Wimbledon
Darren Cahill, un antrenor australian mândru! Mesaj emoționant al tehnicianului pentru Barty
10/07/2021 LA 15:57