”A fost acesta ultimul Wimbledon?” a fost întrebat Federer la conferința de presă de după meci.
"Nu știu dacă acesta a fost ultimul meu meci la Wimbledon. Chiar nu știu. Trebuie să mă regrupez. Am fost capabil să termin acest an, și chiar mă bucur de asta. Așa cum am spus, cu tot ce vine după Wimbledon, trebuie să ne așezăm și să discutăm pentru că în mod clar Wimbledon s-a încheiat acum. Trebuie să-mi iau câteva zile libere.
O să discutăm puțin la noapte, în funcție de cum mă simt, și vom continua în zilele următoare. Apoi trebuie să vedem ce este nevoie să fac ca să revin într-o formă mai bună, ca să fiu competitiv din nou.
Wimbledon
Wimbledon 2021: Rezumatul finalei Djokovic - Berrettini 6-7, 6-4, 6-4, 6-3
11/07/2021 LA 18:26
Sunt foarte fericit că am ajuns atât de departe aici și mai ales că am fost în stare să joc la acest nivel, după tot prin ce am trecut. Desigur că mi-ar plăcea să mai joc la Wimbledon, dar la vârsta pe care o am, niciodată nu ești sigur de ce se află după colț”, a răspuns elvețianul.

Federer, eliminat de la Wimbledon

Federer a fost eliminat surprinzător de către Hubert Hurkcacz, favoritul numărul 14 pe tabloul de simplu masculin, în faza sferturilor de finală de la Wimbledon 2021. Polonezul s-a impus categoric, scor 6-3, 7-6 (4), 6-0.
Federer este cel mai titrat jucător din istoria turneului de la Wimbledon, cu 8 trofee în palmares. Dar de această dată, nu a mai putut evolua așa cum și-a obișnuit fanii. Ultima oară când Federer a pierdut un meci la All England Club, fără să câștige un set, a fost în anul 2002. Mai mult, niciodată nu a pierdut un set la 0 pe iarba londoneză.
"Abia am reușit să termin anul acesta. A fost un drum lung și greu, dar care mi-a plăcut. A fost mereu greu și totul a mers foarte încet, dar a mers mereu înainte. Nu am avut niciun obstacol, dar în mod clar lipsesc câteva lucruri în jocul meu", a declarat Roger Federer după înfrângerea de astăzi.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Wimbledon
Verdictul lui Darren Cahill după finala Wimbledon! Câte titluri de Grand Slam mai câștigă Djokovic
11/07/2021 LA 17:32
Wimbledon
EXCLUSIV | Darren Cahill a anunțat la Wimbledon 2021 când revine Simona Halep pe terenul de tenis
11/07/2021 LA 17:29