Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#ReveniriDeLegendă Sorana Cîrstea a stârnit ropote de aplauze după victoria cu Azarenka! Ce a declarat după meci

Vlad Dumitrescu

Actualizat 08/07/2021 la 14:34 GMT+3

Sorana Cîrstea a obținut o victorie impresionantă împotriva Victoriei Azarenka în turul al doilea de la Wimbledon.

Sorana Cîrstea

Credit imagine: Eurosport

Cîrstea a oferit un interviu pe teren imediat după partidă iar primele cuvinte ale româncei au stârnit aplauzele publicului londonez.
Trebuie să vă spun... Eu joc tenis profesionst de la 16 ani, dar trebuie să vă spun că aceasta a fost cea mai bună atmosferă pe care am întâlnit-o!
”Cred că acesta a fost cel mai bun meci al meu din acest an. Este pentru prima oară când câștig cu Vika. Este o jucătoare incredibilă, foarte greu de jucat împotriva ei. Când am văzut tragerea la sorți nu zâmbeam... Dar cred că am jucat foarte agresiv și am încercat să îmi fac jocul și a mers. Cred că publicul m-a ajutat foarte mult. Nu cred că m-am mai bucurat de un meci ca astăzi!”, a afirmat Cîrstea.
”Când eram condusă, mi-am spus că trebuie să iau fiecare punct în parte. Dar pentru noi jucătorii de tenis, voi (publicul) sunteți cei mai importanți iar pentru mine meciul de astăzi este ca mai frumoasă amintire a carierei mele”, a afirmat ea.
picture

Interviul oferit de Sorana Cîrstea după victoria cu Azarenka

SORANA CÎRSTEA, MECI IMPRESIONANT ÎMPOTRIVA VICTORIEI AZARENKA

Sorana Cîrstea, ocupanta locului 45 WTA, s-a calificat în turul al treilea la Wimbledon 2021 după ce a trecut de semifinalista din 2011 și 2012, Victoria Azarenka. Sportiva noastră s-a impus cu scorul de 7-6 (5), 3-6, 6-4, la capătul unui meci maraton care a durat două ore și 19 minute de joc.
România le mai are în concurs pe Irina Begu care va juca în compania Igăi Swiatek (în turul al treilea) și Sorana Cîrstea. Din păcate, până acum ne-au părăsit Monica Niculescu, Mihaela Buzărnescu, Ana Bogdan și Patricia Țig, iar Simona Halep, campioana en-titre, s-a retras înaintea turneului din cauza problemelor la gamba stângă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo