Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Americanii sunt șocați. Nu au câștigat nicio medalie în prima zi la Tokyo 2020

Andrei Nicolae

Actualizat 25/07/2021 la 02:40 GMT+3

De la Munchen 1972 nu s-a mai întâmplat ca delegația Statelor Unite să nu câștige o medalie la Jocurile Olimpice de vară încă din prima zi

Brady Ellison | Bogenschießen | WM 2021 Lausanne | ESP Player Feature

Credit imagine: Getty Images

Echipa olimpică a Statelor Unite a încheiat prima zi la Tokyo 2020 fără medalie, o premieră pentru o zi de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară în ultimii 49 de ani. Ultima dată când s-a consemnat un astfel de moment s-a întâmplat la Munchen 1972.
În schimb, China a luat un start lansat, reușind să-și treacă în cont nu mai puțin de 3 medalii de aur. În clasamentul pe medalii a punctat inclusiv România, prin Ana Maria Popescu la scrimă.

Statele Unite aveau speranțe la tir cu arcul

În prima zi s-au acordat nu mai puțin de 11 titluri olimpice, iar Statele Unite aveau speranțe în primul rând la tirul cu arcul, în proba pe echipe-mixt. Brady Ellison și Mackenzie Brown erau favoriții nr. 2, dar au fost eliminați de echipa Indoneziei.
"Sunt încă puțin șocat. Mă așteptam să câștigăm o medalie", a spus Ellison pentru mass-media din Statele Unite.
De asemenea, Mary Tucker, nr. 2 mondial la tir sportiv – pușcă cu aer comprimat 10 metri era creditată cu șanse la podium, dar a încheiat doar pe locul 6.
Americanii speră însă să recupereze în ziua a doua, mai ales că sunt programate primele 4 finale la înot, în prima sesiune a zilei.
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo