Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Organizatorii au făcut marele anunț! În ce zi joacă Simona Halep la US Open 2021 cu Giorgi

Bianca Dumitru

Publicat 27/08/2021 la 20:20 GMT+3

Simona Halep, alături de celelalte românce de pe tabloul principal, se pregătește de debutul la US Open 2021. În primul meci, românca o va înfrunta pe Camila Giorgi, ocupanta locului 13 WTA. Organizatorii ultimului Grand Slam al anului au anunțat astăzi programul meciurilor din primul tur.

Simona Halep

Credit imagine: Twitter

Sportivii calificați pe tabloul principal se pregătesc de primele meciuri de la US Open 2021. Primele reprezentante ale României care vor lua startul la Flushing Meadows sunt Simona Halep, Ana Bogdan și Irina Begu, ale căror meciuri sunt programate luni. Halep o va înfrunta în primul tur pe Camila Giorgi, ocupanta locului 13 WTA, Bogdan va da peste o jucătoare venită din calificări, iar Begu se va duela cu Andrea Petkovic.
Sorana Cîrstea, care o va înfrunta în primul meci de la US Open pe Veronika Kudermetova, va juca marți, când este programată și partida Biancăi Andreescu.

Simona Halep, pregătită de startul US Open 2021

Deși traversează o perioadă dificilă a carierei, Simona Halep se pregătește intens pentru turneul american, unde va debuta cu statutul de favorită 13 la cucerirea trofeului.
US Open este singurul turneu de Grand Slam în care sportiva nu a reușit să ajungă în finală, cea mai importantă reușită a sa fiind semifinala din 2015. Halep nu a participat la ediția anterioară a competiției americane, din cauza pandemiei de coronavirus. Absența Simonei de anul trecut vine ca un avantaj pentru aceasta deoarece românca nu va evolua sub presiunea apărării punctelor, spre deosebire de adversarele sale de temut.
După retragerea timpurie de la Cincinnati, Halep a reluat antrenamentele la New York, pregătindu-se pentru ultimul Grand Slam al anului. În această săptămână, Simona s-a pregătit pentru debutul turneului alături de Elise Mertens, ocupanta locului 16 WTA, dar și cu Mihaela Buzărnescu, sportivă clasată pe locul 154 în ierarhia mondială.
US Open se desfășoară în perioada 30 august - 12 septembrie, în direct pe Eurosport. Toate partidele vor fi disponibile pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo