Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cele 45 de puncte ale lui Doncic nu au fost suficiente pentru Dallas în meciul 1 de la Phoenix

Alex Masgras

Actualizat 03/05/2022 la 13:02 GMT+3

Cele 45 de puncte ale lui Luka Doncic nu au fost suficiente pentru Dallas Mavericks în meciul 1 cu Phoenix Suns, în timp ce Philadelphia 76ers a resimțit din plin lipsa lui Joel Embiid în înfrângerea cu Miami Heat.

Luka Doncic in gara 1 tra Suns e Mavericks, NBA Playoffs 2021-22

Credit imagine: Getty Images

După ce Milwaukee Bucks și Golden State Warriors s-au impus în primele meciuri ale semifinalelor de conferință din NBA, a venit rândul primelor meciuri din seriile Miami Heat – Philadelphia 76ers și Phoenix Suns – Dallas Mavericks.
Avantajul terenului propriu și-a spus cuvântul în celelalte două semifinale de conferință, cu victorii obținute de Miami și Phoenix. Philadelphia a resimțit lipsa celui mai bun om al echipei Joel Embiid, care nu va reveni pe parchet mai devreme de meciul 3 al seriei.
În primele două sferturi, meciul a fost echilibrat, la pauză conducând Philadelphia cu 51-50. În următoarele două sferturi însă, echipa din Florida a crescu nivelul, fără ca 76ers să aibă vreun răspuns. Fără Embiid, cel mai bun marcator a fost Tobias Harris, cu 27 de puncte, 6 recuperări și un asist, în timp ce Tyler Herro (25 de puncte și 7 asisturi) și Bam Adebayo (24 de puncte, 12 recuperări și 4 asisturi) au fost cei mai buni oameni de la Miami.

Luka Doncic a marcat 45 de puncte, dar Dallas a pierdut la Phoenix

În cealaltă partidă disputată azi-noapte, Phoenix Suns s-a impus cu 121-114 în fața celor de la Dallas Mavericks. La pauză, Phoenix conducea cu 13 puncte, iar diferența s-a majorat la 17 puncte la finalul sfertului trei.
Dallas a încercat o revenire miraculoasă, dar Suns a rămas în controlul partidei și și-a menținut avantajul.
Cel mai bun marcator a fost, de departe, Luka Doncic. Slovenul a reușit 45 de puncte, 12 recuperări și 8 asisturi, fiind la mare distanță de cei mai buni marcatori de la Suns, Deandre Ayrton (25 de puncte și 8 recuperări) și Devin Booker (23 de puncte, 9 recuperări și 8 asisturi).
În ciuda prestației excelente a lui Doncic, nu a fost suficient pentru Dallas, care a pierdut meciul 1 al seriei cu Phoenix.
Rezultatele primelor meciuri din semifinalele de conferință din NBA
  • Boston Celtics – Milwaukee Bucks 89-101
  • Memphis Grizzlies – Golden State Warriors 116-117
  • Miami Heat – Philadelphia 76ers 106-92
  • Phoenix Suns – Dallas Mavericks 121-114
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo