Remco Evenepoel și-a rupt pelvisul în urma unei căzături în Il Lombardia, în timp ce Fabio Jakobsen a suferit un accident și mai cumplit în Turul Poloniei. În acest moment belgianul se află încă în spital, unde a început deja exercițiile de recuperare zilele trecute, în timp ce Jakobsen este în repaus la domiciliu, după ce a fost în comă indusă în Polonia, iar apoi a mai petrecut o perioadă într-un spital din Olanda.
https://i.eurosport.com/2020/08/06/2860711.jpg
Ciclism
Colbrelli "plânge" după tricoul curcubeu! "Am avut ochi doar pentru Van Aert și Van der Poel"
IERI LA 08:25

Evenepoel: "Ciclismul nu s-a terminat pentru noi"

Cei doi rutieri aflați în suferință vorbesc foarte des și se încurajează reciproc, fiind convinși că vor reveni la cel mai înalt nivel. Iată conversația dintre cei doi rutieri:
Evenepoel: "Eu fac tot posibilul, la fel ca tine, amice!"
Jakobsen: "Continuă să lupți amice, sunt mândru de primii tăi pași!"
Evenepoel: "Este greu, dar amintește-ți ce ți-am spus. M-ai învățat ceva deosebit și asta îmi rămâne în cap. Faptul că amândoi suntem în viață înseamnă că ciclismul nu s-a terminat pentru noi."
Accidentările celor 2 rutieri au fost dintre cele mai grave, dar ambii speră că vor reveni mai puternici în sezonul viitor. Recent, Fabio Jakobsen a trasmis primele sale gânduri după cumplitul accident din Polonia. Acesta a anunțat că va suferi mai multe intervenții chirurgicale în următoarea perioadă pentru a-i fi tratate rănile de la nivelul feței. Vestea bună în ceea ce-l privește pe olandez este că nu a suferit rupturi la nivelul membrelor.
Și sezonul lui Evenepoel este încheiat, dar belgianul s-a împăcat deja cu acest gând și a început recuperarea, fiind foarte hotărât să revină mai puternic în sezonul viitor.
Ciclism
Julian Alaphilippe, campion mondial și în 2021! Francezul și-a surclasat rivalii, în Flandra
26/09/2021 LA 14:46
Ciclism
Campionatele Mondiale de Ciclism: favoriții în cursa de șosea. Cine îl oprește pe Wout Van Aert?
24/09/2021 LA 11:46