La doar 18 ani, Emma Răducanu a avut un parcurs de senzație la Wimbledon. De atunci, popularitatea sportivei britanice, cu origini românești, a explodat.
Tenismena a făcut senzație duminică la Silverstone, unde a putut fi văzută printre multe alte nume celebre. Cei mai cunoscuți fiind actorii Tom Cruise și Harrison Ford. Se știe că Emma este fană Formula 1, iar urmărirea acestui sport face parte din rutina ei de duminică.
Dacă până acum obișnuia să urmărească cursele din fața televizorului, acum a avut ocazia să meargă la Silverstone pentru Grand Prix-ul Marii Britanii. Acolo au mai fost prezente și câteva staruri din Premier League: Pierre Emerick-Aubameyang, James Rodriguez, Alexandre Lacazette sau Kepa.
Marele Premiu al Marii Britanii
Reacția lui Hamilton după victoria din Grand Prix-ul Marii Britanii! Ce i-a transmis lui Verstappen
19/07/2021 LA 06:12

Ce s-a întâmplat LA SILVERSTONE

Grand Prix-ul Marii Britanii a început cu un incident despre care se va vorbi foarte mult în următoarea perioadă. Max Verstappen a plecat din pole position și a încercat în primele viraje să-și mențină poziția, dar s-a trezit în decor în urma unui aroșaj cu Lewis Hamilton, care încerca să treacă în față.
Cursa a fost neutraliaztă timp de 40 de minute, iar comisarii cursei l-au găsit vinovat pe Hamilton și l-au sancționat pe pilotul Mercedes cu 10 secunde, dar cel mai important lucru a fost că acesta s-a putut întoarce pe circuit. În schimb, Verstappen a fost nevoit să abandoneze, mașina sa fiind grav avariată și el ajungând la spital pentru a primi îngrijiri medicale preventive.
După reluarea cursei, Hamilton a recuperat tur după tur și în final a reușit să-l depășească pe Charles Leclerc (în turul 50, din 52) obținând astfel a 4-a sa victorie din acest sezon și a 8-a din carieră pe circuitul de la Silverstone. Victoria lui Hamilton și abandonul lui Verstappen au făcut ca lupta pentru prima poziție să se ascută și mai mult, olandezul având acum un avans de numai 8 puncte în frunte.
Formula 1
Optimism înainte de startul sezonului de Formula 1! Alonso și Schumacher, încrezători
17/01/2022 LA 14:55
Formula 1
Când vor fi anunțate rezultatele anchetei privind MP de la Abu Dhabi! Anunțul FIA
14/01/2022 LA 15:42