Ajuns la 32 de ani, camerunezul este în prezent liber de contract, după ce a încheiat socotelile cu cei de la Sion. Din fericire, nu are presiunea unui venit, reușind să strângă suficienți bani de-a lungul carierei. La acest lucru a contribuit din plin perioada petrecută la Barcelona (2012-2016).
"Când Barcelona mi-a oferit un contract și am văzut cât de mult voi câștiga, nu m-am gândit de două ori. Am simțit că soția și copiii mei ar trebui să aibă o viață confortabilă odată ce îmi termin cariera. M-am întâlnit cu directorul sportiv și mi-a spus că nu crede că voi juca foarte multe meciuri, dar eu aveam un singur lucru în minte: am știut că voi fi milionar", a dezvăluit Song într-un interviu pe Instagram.

Alex Song, despre perioada "Arsenal"

Liga
Stadionul Barcelonei și-ar putea schimba denumirea! Catalanii, gata să accepte din motive financiare
ACUM 6 ORE
Song a jucat timp de aproape 8 ani la Arsenal, venind mai întâi sub formă de împrumut de la Bastia, pentru ca apoi Wenger să îl achiziționeze definitiv. Sosit la Londra și beneficiind de un salariu mult peste medie, jucătorul african a crezut că își poate permite orice, astfel că după patru ani în Premier League a constatat că nu a reușit să pună absolut nimic deoparte.
"Cei mai mulți dintre fotbaliști trăiesc dincolo de posibilitățile lor. Am fost la Arsenal opt ani, dar am început să strâng bani în ultimii patru ani petrecuți acolo, când mi-am dat seama ce risipă fac", a mai explicat Song.
Din fericire, mijlocașul african s-a "trezit" la timp, însă mulți alții nu realizează cât de scurtă e cariera de fotbalist profesionist și se comportă iresponsabil. Pentru a-și întări spusele și pentru a le deschide ochii jucătorilor imaturi, care trăiesc doar în prezent, Song a dat un exemplu grăitor, din propria experiență.
"Mă duceam la un antrenament și l-am văzut pe Thierry Henry cum coboară dintr-o bijuterie de mașină. Mi-am spus că vreau aceeași mașină cu orice preț. Am mers la dealer și am cumpărat aceelași vehicul. Dar jur că a trebuit să o returnez după două luni, toți banii mei mergeau pe benzină", a mai povestit mijlocașul.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Barcelona, acord total cu Adama Traore! Cât vor plăti catalanii pentru vitezistul de la Wolves
ACUM 16 ORE
Fotbal
Ansu Fati, OUT de la Barcelona până în aprilie! Verdict dur după meciul cu Athletic Bilbao
IERI LA 12:37