Edi Iordănescu a confirmat, duminică dimineață, ca tatăl său, Anghel Iordănescu, și-a făcut testul pentru coronavirus și s-a izolat, după ce s-a simțit rău la jumătatea acestei săptămâni. Din fericire, fostul selecționer al României s-a simțit mai bine în ultimele zile.Anghel Iordănescu se află în izolare până la aflarea rezultatului, iar Edi este încrezător că tatăl său va depăși aceste probleme.
"Din fericire, nu pot să confirm vestea asta. S-a simțit rău acum vreo 2-3 zile. Are gust, are miros, nu sunt semne clare, dar s-a simțit rău, în sensul că l-a durut capul destul de tare și noaptea a făcut și un pic de temperatură. A decis să meargă și să-și facă toate analizele. Așteptăm răspunsul la toate analizele, este sub observație, sub control, i-a luat sânge, i-a făcut și testul.
Întâmplarea face că de atunci se simte mult mai bine, nu s-a agravat. El și sora s-au izolat. Mama a fost plecată ceva timp de acasă, a plecat cu fratele meu mai mic, au fost într-un concediu. Tata a rămas în București, urma să plece împreună, dar am preferat toți să avem grijă, să fim precauți, iar ei stau separat față de noi restul.
Fotbal
Anghel Iordănescu a comentat debutul lui Edi la națională: "E nepermis, nu e ce ne doream!"
31/03/2022 LA 20:05
Ideea este că în primă fază nu s-a gândit la asta. Ulterior s-a gândit să elimine scenariul ăsta și a făcut testul. Inițial se gândise la alte lucruri, că poate a răcit. Sper să fie totul ok și să nu fie probleme", a declarat Edi Iordănescu la Digi Sport.
Fotbal
Încă un antrenor în familia Iordănescu! Fratele mai mic al lui Edi visează să îi calce pe urme
16/02/2022 LA 10:02
Fotbal
"Suntem cu toții dezamăgiți!" Anghel Iordănescu știe ce decizie trebuie să ia Rădoi la națională
01/04/2021 LA 17:47