Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Anghel Iordănescu atacă strategia conducerii FCSB! "E debandadă acolo!"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 30/01/2023 la 16:10 GMT+2

Anghel Iordănescu a pus tunurile pe deciziile celor din conducerea vicecampioanei României și sugerează din nou că primul 11, dar și schimbările făcute sunt dictate exclusiv din lojă, fără să se respecte o oarecare strategie de joc, ci bazându-se pur pe evoluțiile unor jucători.

Anghel Iordanescu

Credit imagine: Imago

Articol scris de Tibi Munteanu
FCSB a pierdut inexplicabil derby-ul etapei cu numărul 23 din SuperLigă, deși a condus pe teren propriu în două rânduri Farul lui Gică Hagi, însă constănțenii au dat lovitura în minutele de prelungire ale partidei, când a marcat de două ori pentru a întoarce soarta celor 3 puncte în favoarea lor.
Astfel, Farul a urcat din nou pe prima poziție în clasament, cel puțin pentru moment, însă FCSB-ul antrenat în acte de Leonard Strizu, dar practic de Mihai Pintilii, a ratat șansa de a se apropia de prima poziție și a rămas pe 4, la egalitate cu locul 5, ocupat de Universitatea Craiova.

Anghel Iordănescu, contrariat de situația de la FCSB

Fost selecționer al României în două rânduri și tatăl actualului antrenor al echipei naționale, Anghel Iordănescu, a avut o intervenție la Fanatik și a comentat desfășurarea partidei de aseară dintre FCSB și Farul Constanța, accentuând ritmul foarte bun pe care l-a avut meciul, spectaculozitatea, dar și lipsa de reacție din tabăra echipei gazdă, care deși a condus cu 1-0 și 2-1, a pierdut în minutele de prelungiri după ce a rămas în inferioritate numerică după cartonașul roșu luat de Dawa.
Ba mai mult, "Tata Puiu" a acuzat conducerea clubului roș-albastru de neprofesionalism și chiar a ironizat situația antrenorului, pentru că a sugerat că patronul trebuie să fie sfătuit să urmeze cursurile de antrenor profesionist, deciziile luate și în timpul meciului de ieri fiind de neînțeles pentru fostul selecționer.
"Mihai Pintilii nu poate în momentul de față să intervină, regulamentul nu îi permite și s-a văzut. Nu e normal. Jucătorii de fotbal sunt inteligenți, se prind imediat. Nu e normal ca în minutul 61 să îi scoți pe Compagno și pe Cordea.
Ordinul a venit prin telefon imediat după ce Farul a egalat. Să îi schimbi pe cei doi, unul a marcat gol și a dat pasă de gol sau a făcut penalty, iar celălalt a marcat din penalty. Nu era normal să schimbi doi jucători în acel moment.
Ce vă pot spune e că FCSB a pierdut incredibil, dar a pierdut pe mâna ei și a pierdut în primul rând pentru că e prea multă debandadă și brambureală acolo.Insistați să îi dați și patronului FCSB o licență PRO. Insistați să îl băgați la Federație la cursurile licenței PRO.
Nu știu câtă decență a avut cu Marius Lăcătuș, cu Gică Hagi, cu ce antrenori au mai trecut pe acolo. Important este că își bate joc de proprii bani, dar de banii lui pe care îi investește.
Nu era normal ca în minutul 95, 96, un antrenor să intervină? Să taie jocul, să rupă jocul, să iasă la tușă, să intre 2 metri în teren să rupă jocul și atunci se termina. Ia roșu Dawa și nu intervenine nimeni. Toată lumea dormea pe banca aia", a declarat Anghel Iordănescu.
Citește și:

Andrei Cordea, acuze incredibile asupra arbitrajului

Roș-albaștrilor nu doar că le-a scăpat victoria printre degete, dar nu s-au ales nici măcar cu un punct dintr-o dispută cu o rivală la titlu. Dezamăgirea a fost mare, iar Andrei Cordea nu s-a ferit de cuvinte, la finalul confruntării. Mijlocașul a acuzat arbitrajul, fiind convins că Dawa nu trebuia eliminat. VAR-ul ar fi trebuit să intervină, pentru un fault anterior al lui Alibec la Joonas Tamm.
"Am controlat jocul, am fost echipa cu ocaziile. În Liga 1, avem VAR-ul degeaba. Ne-am uitat în vestiar la unele faze, la Joonas (n.r. Tamm) a fost fault, dar nu a întors faza cum a întors-o la golul nostru anulat. Nu am mai trăit asta niciodată. Îmi pare rău că nu am câștigat, că aveam meciul în mână.
A fost un meci greu, dar l-am controlat. Nici nu știu ce să mai zic, și-au bătut joc de noi astăzi. Pinti este oricum alături de noi, ne ajută. Normal că ne-am dori să ne dea și indicații în timpul meciului, este o persoană care își dă sufletul la antrenament și vrea să ne învețe pe noi ce a învățat el din fotbal.
Despre transfer nu vreau să vorbesc nimic, atât timp cât sunt jucătorul Stelei (n.r. FCSB-ului). Nu știu absolut nimic”, a declarat Andrei Cordea.
Înaintea meciului de aseară, Farul venea după trei meciuri consecutive fără victorie, un egal şi două eşecuri, ultimul chiar în fața campioanei en-titre, CFR Cluj, la scor de neprezentare, însă a trecut cu brio peste acel episod. FCSB a suferit a doua sa înfrângere pe teren propriu în acest campionat și riscă să își diminueze șansele la lupta pentru ocuparea primei poziții la finalul sezonului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo