Atletico Madrid a dovedit încă o dată în această seară, dacă mai era nevoie, că are o mentalitate de mare campioană. Pentru al treilea meci din ultimele patru etape a marcat în minutul 90 sau mai târziu și a întors rezultatul.
După un 2-2 cu Villarreal cu un gol egalizator venit în minutul 95 și 2-1 cu Espanyol (gol marcat de Lemar în minutul 99), campioana Spaniei a ieșit din nou dintr-o situație complicată, la Getafe. Condusă cu 1-0, Atletico a întors rezultatul pe final, cu două goluri realizate de Luis Suarez. Ultima reușită a fost consemnată în minutul 91.
Fotbal
FCSB riscă sancțiuni dure dacă Pintilii rămâne pe bancă! Anunțul șefului Școlii de Antrenori din FRF
ACUM O ORĂ

Atletico Madrid, noul lider în la Liga

Los colchoneros nu au făcut cel mai bun joc, dar au fost ambițioși și au fost răsplătiți pentru asta cu trei puncte importante. Astfel, au urcat pe locul 1 în La Liga. Real Madrid încă nu a jucat în etapa a 6-a.
Getafe a deschis scorul în prima repriză prin sârbul Stefan Mitrovic. Acesta a fost și primul gol al gazdelor împotriva echipei Atletico Madrid după o pauză de 3.607 zile și 1763 minute de joc!
Echipa lui Diego Simeone nu mai primise gol cu această adversară din 6 noiembrie 2011. De atunci, Atletico marcase 34 de goluri la rând.
https://i.eurosport.com/2021/09/21/3224010.jpg
Serie A
Tătărășanu și Ionuț Radu, considerați cei mai slabi portari din Serie A!
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
"Cea mai mare greșeală a lui Neymar e că s-a născut brazilian!" Mesaj dur după accidentarea suferită
ACUM O ORĂ