Pablo Cortacero este noul acționar majoritar al lui Dinamo, după ce ibericul a ajuns azi la un numitor comun cu Ionuț Negoiță. Spaniolul este hotărât să readucă clubul din Ștefan cel Mare în fruntea clasamentului. Acesta va oferi și alte declarații în cadrul unei conferințe de presă, data urmând a fi stabilită de conducere.
"București, 13 august 2020. Noul acționar majoritar al clubului nostru este, de astăzi, compania Benel International SA, reprezentată de domnul Pablo Cortacero (foto)", anunță Dinamo București prin Biroul de presă.Pentru prima oară în istoria de 72 de ani a clubului, Dinamo București intră sub patronajul unei societăți internaționale.Prezentarea oficială a noului acționariat va avea loc în următoarele zile, evenimentul de presă urmând să fie comunicat prin intermediul site-ului oficial.
"Sunt bucuros să anunț, în numele companiei pe care o reprezint, că am finalizat această tranzacție cu reprezentanții clubului Dinamo. Este o zi importantă pentru club, pentru suporteri, pentru familia Dinamo. Acest club merită mult mai mult decât a reușit în ultimii ani. Merită o echipă pentru performanță și sper să reușim promovăm Dinamo București în Europa prin rezultate importante în fotbalul românesc și în cupele europene. Sunt încrezător că împreună cu suporterii dinamoviști vom reuși să fim cei mai buni!", se arată în comunicatul emis de club.
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
ACUM 32 MINUTE

Ionuț Negoiță a vândut Dinamo

Spaniolii au în plan să poartă discuții și cu suporterii, însă aceștia vor rămâne parte activă în club, ca acționari. Din informațiile Eurosport, directorul tehnic va fi un spaniol, iar ibericii sunt hotărâți să aducă o firmă de marketing care să facă din Dinamo un club profesionist cu ambiții de competiții europene.
Echipa antrenată de Gigi Mulțescu a încheiat pe locul 13 ultima ediție de campionat, dar și-a asigurat menținerea după ce FRF a decis trecerea la un sistem competițional cu 16 formații. Cel mai probabil, Mulțescu va continua pe banca tehnică a câinilor.
Romanian Liga I
Fanii lui Dinamo și "U" Cluj așteaptă meciurile de la baraj! Ce mesaje le-au transmis fotbaliștilor
19/05/2022 LA 12:10
Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
17/05/2022 LA 15:53