Pablo Cortacero este noul acționar majoritar al lui Dinamo, după ce ibericul a ajuns azi la un numitor comun cu Ionuț Negoiță. Spaniolul este hotărât să readucă clubul din Ștefan cel Mare în fruntea clasamentului. Acesta va oferi și alte declarații în cadrul unei conferințe de presă, data urmând a fi stabilită de conducere.
"București, 13 august 2020. Noul acționar majoritar al clubului nostru este, de astăzi, compania Benel International SA, reprezentată de domnul Pablo Cortacero (foto)", anunță Dinamo București prin Biroul de presă.Pentru prima oară în istoria de 72 de ani a clubului, Dinamo București intră sub patronajul unei societăți internaționale.Prezentarea oficială a noului acționariat va avea loc în următoarele zile, evenimentul de presă urmând să fie comunicat prin intermediul site-ului oficial.
"Sunt bucuros să anunț, în numele companiei pe care o reprezint, că am finalizat această tranzacție cu reprezentanții clubului Dinamo. Este o zi importantă pentru club, pentru suporteri, pentru familia Dinamo. Acest club merită mult mai mult decât a reușit în ultimii ani. Merită o echipă pentru performanță și sper să reușim promovăm Dinamo București în Europa prin rezultate importante în fotbalul românesc și în cupele europene. Sunt încrezător că împreună cu suporterii dinamoviști vom reuși să fim cei mai buni!", se arată în comunicatul emis de club.
Romanian Liga I
Fundașul adus recent de Dinamo, OUT de la meciul cu Craiova! Când ar putea debuta Andre Pinto
ACUM 2 ORE

Ionuț Negoiță a vândut Dinamo

Spaniolii au în plan să poartă discuții și cu suporterii, însă aceștia vor rămâne parte activă în club, ca acționari. Din informațiile Eurosport, directorul tehnic va fi un spaniol, iar ibericii sunt hotărâți să aducă o firmă de marketing care să facă din Dinamo un club profesionist cu ambiții de competiții europene.
Echipa antrenată de Gigi Mulțescu a încheiat pe locul 13 ultima ediție de campionat, dar și-a asigurat menținerea după ce FRF a decis trecerea la un sistem competițional cu 16 formații. Cel mai probabil, Mulțescu va continua pe banca tehnică a câinilor.
Romanian Liga I
Lovitură de teatru în Ștefan cel Mare! Bonetti poate rămâne antrenor la Dinamo: "El vrea să revină!"
IERI LA 14:08
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32