Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern Munchen l-a contactat deja pe viitorul antrenor al echipei. Pe cine vor să aducă bavarezii

Vlad Dumitrescu

Actualizat 14/04/2021 la 16:42 GMT+3

Hansi Flick o va părăsi pe Bayern Munchen în această vară iar echipa din Bavaria a găsit deja înlocuitorul perfect.

Sané and Boateng, Bayern Monaco 2021

Credit imagine: Getty Images

Bayern a fost eliminată din ediția aceasta de Champions League de PSG, însă echipa bavareză a arătat foarte bine pe parcursul celor două manșe. În același timp, Bayern se îndreaptă spre un nou titlu în Bundesliga astfel că înlocuirea lui Hansi Flick nu părea să fie pe lista de priorități a conducerii bavarezilor.
Cu toate acestea, Flick se pare că nu poate să reziste tentației de a prelua naționala Germaniei. Cel puțin așa a informat legendarul Lothar Matthäus în declarații oferite Sky Germania.
”Acesta a fost ultimul meci în Champions League pentru Hansi Flick pe banca lui Bayern. El e prima variantă pentru naționala Germaniei. Va accepta oferta în această vară”, a declarat Matthaus, un prieten apropiat al lui Flick, pentru Sky.
De asemenea, Hansi Flick se află într-un conflict deschis la Bayern cu directorul sportiv, Hasan Salihamidzic, deoarece antrenorul bavarezilor a cerut mai multă putere de decizie în ceea ce privește transferurile, lucru cu care Salihamidzic nu a fost de acord.

Bayern Munchen vrea să îl aducă pe Julian Nagelsmann

”Flick este principalul favorit să preia naționala Germaniei și nu va refuza această ofertă”, a afirmat Marc Hlusiak de la Eurosport Germania.
”Se știe de mult timp că Flick și Salihamidzic nu se mai înțeleg. Salihamidzic consideră că transferurile sunt doar responsabilitatea sa, lucru cu care Flick nu este de acord”, a adăugat el.
”Bayern l-a contactat deja pe antrenorul celor de la RB Leipzig, Julian Nagelsmann. Lothar Matthaus a declarat ieri că deja au vorbit și de un contract și partea financiară. S-a discutat și de un interes pentru Jurgen Klopp dar Nagelsmann este favoritul”, a afirmat Hlusiak.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo