Bayern a fost eliminată din ediția aceasta de Champions League de PSG, însă echipa bavareză a arătat foarte bine pe parcursul celor două manșe. În același timp, Bayern se îndreaptă spre un nou titlu în Bundesliga astfel că înlocuirea lui Hansi Flick nu părea să fie pe lista de priorități a conducerii bavarezilor.
Cu toate acestea, Flick se pare că nu poate să reziste tentației de a prelua naționala Germaniei. Cel puțin așa a informat legendarul Lothar Matthäus în declarații oferite Sky Germania.
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
20/05/2022 LA 07:40
”Acesta a fost ultimul meci în Champions League pentru Hansi Flick pe banca lui Bayern. El e prima variantă pentru naționala Germaniei. Va accepta oferta în această vară”, a declarat Matthaus, un prieten apropiat al lui Flick, pentru Sky.
De asemenea, Hansi Flick se află într-un conflict deschis la Bayern cu directorul sportiv, Hasan Salihamidzic, deoarece antrenorul bavarezilor a cerut mai multă putere de decizie în ceea ce privește transferurile, lucru cu care Salihamidzic nu a fost de acord.

Bayern Munchen vrea să îl aducă pe Julian Nagelsmann

”Flick este principalul favorit să preia naționala Germaniei și nu va refuza această ofertă”, a afirmat Marc Hlusiak de la Eurosport Germania.
”Se știe de mult timp că Flick și Salihamidzic nu se mai înțeleg. Salihamidzic consideră că transferurile sunt doar responsabilitatea sa, lucru cu care Flick nu este de acord”, a adăugat el.
”Bayern l-a contactat deja pe antrenorul celor de la RB Leipzig, Julian Nagelsmann. Lothar Matthaus a declarat ieri că deja au vorbit și de un contract și partea financiară. S-a discutat și de un interes pentru Jurgen Klopp dar Nagelsmann este favoritul”, a afirmat Hlusiak.
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
17/05/2022 LA 13:35
Bundesliga
Bayern îl va ceda pe Lewandowski la Barcelona doar dacă va reuși să transfere un atacant de top
16/05/2022 LA 12:54