Eliminată din Champions League, Bayern pregătește deja strategia pentru viitor, iar un element esențial din următorul deceniu pe Allianz Arena poate fi Erling Haaland. După ce în trecutul recent i-a transferat pe Hummels, Goetze sau Lewandowski, bavarezii se pregătesc de o nouă lovitură pentru marea rivală.
Multe depind de fereastra de mercato din vară. Mino Raiola a făcut deja turul echipelor mari, alături de tatăl lui Haaland, însă Dortmund nu pare dispusă să îl cedeze încă pe vârful norvegian. Oficialii clubului au anunțat că acesta poate pleca doar pentru 160 de milioane de euro, o sumă care pare prohibitivă după o perioadă financiară atât de grea, generată de COVID-19.

Bayern speră ca Dortmund să nu îl vândă în vară pe Haaland, astfel încât să îi poată plăti clauza

Fotbal
Henry a jucat lângă Messi, Ronaldinho sau Zidane, dar l-a ales pe altul cel mai valoros coechipier
ACUM 17 ORE
Bayern știe că Dortmund nu i-ar accepta niciodată oferta pentru Haaland, însă speră ca oficialii de pe Westfalenstadion să nu aibă vreun cuvânt de spus. Concret, din vara lui 2022, atacantul nordic are o clauză în contract potrivit căreia poate pleca pentru suma de doar 75 de milioane de euro. Bavarezii speră să o poată activa, fiind convinși că au toate datele să îl convingă pe jucător să îi prefere în detrimentul lui Real Madrid, Barcelona sau Manchester City.
Haaland ar fi înlocuitorul perfect pentru Lewandowski, fotbalist care în vara viitoare va împlini 34 de ani. Deocamdată polonezul care mai are contract cu Bayern până în 2023 are un randament incredibil, însă e de așteptat ca prestațiile lui să nu mai fie la fel odată cu înaintarea în vârstă. Haaland reprezintă viitorul, iar Bayern și-ar asigura serviciile unui fotbalist care o poate ajuta pentru următorul deceniu și jumătate.
Liga Campionilor UEFA
"Nagelsmann e foarte bolnav, dar are în continuare un creier grozav!". Dezvăluirea secundului
IERI LA 06:09
Liga Campionilor UEFA
Bayern, cel mai bun start din istorie în Champions League. Cum arată cotele la câștigarea trofeului
IERI LA 05:46