Eliminată din Champions League, Bayern pregătește deja strategia pentru viitor, iar un element esențial din următorul deceniu pe Allianz Arena poate fi Erling Haaland. După ce în trecutul recent i-a transferat pe Hummels, Goetze sau Lewandowski, bavarezii se pregătesc de o nouă lovitură pentru marea rivală.
Multe depind de fereastra de mercato din vară. Mino Raiola a făcut deja turul echipelor mari, alături de tatăl lui Haaland, însă Dortmund nu pare dispusă să îl cedeze încă pe vârful norvegian. Oficialii clubului au anunțat că acesta poate pleca doar pentru 160 de milioane de euro, o sumă care pare prohibitivă după o perioadă financiară atât de grea, generată de COVID-19.

Bayern speră ca Dortmund să nu îl vândă în vară pe Haaland, astfel încât să îi poată plăti clauza

Bundesliga
Sky Sports: Lewandowski, spre Premier League! Planul uimitor al lui Bayern şi Nagelsmann
03/05/2021 LA 17:24
Bayern știe că Dortmund nu i-ar accepta niciodată oferta pentru Haaland, însă speră ca oficialii de pe Westfalenstadion să nu aibă vreun cuvânt de spus. Concret, din vara lui 2022, atacantul nordic are o clauză în contract potrivit căreia poate pleca pentru suma de doar 75 de milioane de euro. Bavarezii speră să o poată activa, fiind convinși că au toate datele să îl convingă pe jucător să îi prefere în detrimentul lui Real Madrid, Barcelona sau Manchester City.
Haaland ar fi înlocuitorul perfect pentru Lewandowski, fotbalist care în vara viitoare va împlini 34 de ani. Deocamdată polonezul care mai are contract cu Bayern până în 2023 are un randament incredibil, însă e de așteptat ca prestațiile lui să nu mai fie la fel odată cu înaintarea în vârstă. Haaland reprezintă viitorul, iar Bayern și-ar asigura serviciile unui fotbalist care o poate ajuta pentru următorul deceniu și jumătate.
Fotbal
Cea mai echilibrată bătălie din istoria Balonului de Aur!? Ce anticipează specialiştii
03/05/2021 LA 13:46
Bundesliga
OFICIAL - Nagelsmann va fi noul antrenor al lui Bayern! Leipzig va primi o sumă record
27/04/2021 LA 08:38