Lewandowski, 33 ani, este legat prin contract de campioana Germaniei până în iunie 2023, iar până în prezent poziţia oficială a clubului a fost că atacantul polonez îşi va respecta acordul şi se negociază o prelungire a acestuia.
Kicker scrie că Bayern i-a refuzat polonezului o prelungire a contractului mai mare de doi ani şi o creştere salarială. Bavarezii nu vor să renunțe la polonez, dar vor lua în calcul o ofertă de minimum 40 de milioane de euro, notează sursa citată.
CITEȘTE ȘI:
Bundesliga
Thomas Muller îl vede pe Lewandowski ca și plecat de la Bayern! "Știm cum se fac afacerile"
ACUM 17 ORE
ENGLEZII ANUNȚĂ TRANSFERUL ANULUI! ERLING HAALAND A BĂTUT PALMA CU O ECHIPĂ DIN PREMIER LEAGUE PE UN SALARIU URIAȘ

Lewandoswki aproape de Barcelona, anunță presa spaniolă

La Bayern există o cutumă în privinţa jucătorilor de peste 30 ani, care nu pot primi o prelungire de contract mai mare de doi ani. Pe lângă Lewandowski, alţi doi jucători de bază au peste 30 ani, portarul Neuer şi atacantul Thomas Muller, ale căror contracte expiră tot în vara anului 2023.
Thomas Helmer, fost jucător bavarez, consideră că Bayern nu le va prelungi contractele acestor jucători, pentru a reînnoi lotul, şi nu va permite creşterea masei salariale.
Internaţionalul polonez, autor a 32 de goluri în acest sezon de Bundesliga şi în cursă pentru al cincilea titlu consecutiv de golgheter al ligii germane, este dorit de FC Barcelona, conform mediei spaniole.
Bayern este la un pas de al zecelea său titlu consecutiv în Bundesliga, pe care îl poate revendica sâmbătă, cu o victorie contra rivalei Borussia Dortmund.
Sursa: Agerpres
Bundesliga
Lewandowski, "captiv" la Bayern? Anunțul care nu lasă loc de interpretări făcut de șeful bavarezilor
ACUM 21 ORE
Bundesliga
Robert Lewandowski se desparte de Bayern! Polonezul a confirmat: "Nu semnez un alt contract"
IERI LA 17:28