Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern tremură! Nagelsmann, întrebat despre Robert Lewandowski: "Încercăm să-l păstrăm, nu e ușor!"

Irina Aldea

Publicat 20/03/2022 la 08:53 GMT+2

Robert Lewandowski mai are contract cu Bayern Munchen până în 2023, dar în ultima vreme s-a vorbit foarte mult despre posibilitatea ca atacantul să plece în vara acestui an din Germania. Nagelsmann a fost întrebat despre posibila plecare a polonezului de la Bayern.

Nagelsmann & Lewandowski

Credit imagine: Getty Images

În ultimele luni s-au întețit discuțiile despre posibilitatea ca Robert Lewandowski să plece de la Bayern Munchen la finalul acestui sezon. Clubul a întârziat cu oferta de prelungire a înțelegerii pe care fotbalistul o aștepta de multă vreme, iar asta l-a nemulțumit pe atacant. Bavarezii i-au făcut recent o propunere polonezului, care nu s-a grăbit să le răspundă.
Acum, campioana Germaniei tremură la gândul că-l poate pierde pe cel mai valoros fotbalist al echipei. La finalul meciului pe care Bayern l-a câștigat cu Union Berlin, 4-0 (dublă Lewandowski), Nagelsmann a fost întrebat despre viitorul incert al fotbalistului polonez la Munchen. Antrenorul german a fost sincer și a mărturisit că lui Bayern îi va fi greu să-l păstreze.
CITEȘTE ȘI:

Nagelsmann a vorbit sincer despre posibila plecare a lui Lewandowski de la Bayern

"Vorbesc tot timpul cu Robert, avem un dialog constant. Dorința noastră e clară, vrem să-l păstrăm, dar nu e întotdeauna atât de ușor de realizat. Nu am sentimentul că nu vrea să rămână cu noi. În final, va fi o decizie de comun acord, oricare ar fi ea. Acum, tot ce știu este că se vor purta discuții, între el și club", a spus Nagelsmann.
Robert Lewandowski este unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Bayern Munchen. Polonezul mai are contract cu campioana Germaniei până în vara anului 2023, însă atacantul ar putea să plece de la echipă în această vară, fiind dorit de mai multe cluburi importante din Europa. În această săptămână, jurnalistul Fabrizio Romano, specializat în transferuri, a anunțat că atacantul de 33 de ani le-ar fi transmis șefilor lui Bayern că dacă nu îi vor oferi un nou contract la finalul acestui sezon, va pleca de la Munchen.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo