S-a vorbit foarte mult în ultima vreme despre posibilitatea ca Robert Lewandowski să plece de la Bayern Munchen la finalul acestui sezon. Clubul a întârziat cu oferta de prelungire a înțelegerii pe care fotbalistul o aștepta de multă vreme, iar asta l-a nemulțumit pe atacant.
Bavarezii i-au făcut recent o propunere polonezului, care nu s-a grăbit să le răspundă. Pentru comportamentul său, Lewandowski și-a atras criticile lui Markus Babbel, care consideră că discuțiile din jurul prelungirii contractului nu au niciun rost.
Fostul mare jucător al lui Bayern a spus că atacantul dă dovadă de lipsă de respect față de club și a punctat că Lewa ar trebui să-i urmeze exemplul lui Thomas Muller, care nu a avut nimic de comentat cu privire la situația sa de la Munchen.
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
ACUM 4 ORE
"Scandalul care se face în jurul acestui subiect este enervant. Se spune că Bayern nu îl apreciază destul. Nu mai pot să aud asta. Niciun jucător din ultimii 20 de ani nu a mai fost apreciat așa cum este apreciat Robert Lewandowski la Bayern Munchen.
Thomas Muller, de exemplu, nu face un circ din asta. Lewandowski câștigă 25 de milioane de euro și vrea mai mult. Niciun jucător de la Bayern nu mai câștigă atât de mult. Au fost momente când a vrut să plece, dar Bayern a rămas lângă el pentru că îl apreciază. E nevoie și de ceva mai multă recunoștință, nu doar de pretenții", a declarat Markus Babbel, citat de Goal.
Citește și:

Ce condiție a pus Lewandowski pentru a rămâne la Bayern

Robert Lewandowski este unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Bayern Munchen. Polonezul mai are contract cu campioana Germaniei până în vara anului 2023, însă atacantul ar putea să plece de la echipă în această vară, fiind dorit de mai multe cluburi importante din Europa.
Oficialii bavarezilor au demarat foarte greu negocierile cu Lewandowski pentru o prelungire a înțelegerii sale, fiind criticați pentru întârziere de Lothar Mathaus, iar acest lucru l-a nemulțumit pe fotbalist, care ar fi pus o condiție pentru a mai rămâne în Germania.
În această săptămână, jurnalistul Fabrizio Romano, specializat în transferuri, a anunțat că atacantul de 33 de ani le-ar fi transmis șefilor lui Bayern că dacă nu îi vor oferi un nou contract la finalul acestui sezon, va pleca de la Munchen.
"Propunere nouă în vară sau Robert Lewandowski va fi pregătit să plece imediat, chiar dacă actualul contract expiră în 2023. Situația nu s-a schimbat și nu există încă discuții între club și agenții săi. Totul e la mâna lui Bayern acum", a notat Fabrizio Romano.
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
17/05/2022 LA 13:35
Bundesliga
Bayern îl va ceda pe Lewandowski la Barcelona doar dacă va reuși să transfere un atacant de top
16/05/2022 LA 12:54