Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern Munchen, anunț despre Leroy Sane, după ce presa din Vest a scris că ar fi aproape de United

Cristian Mihală

Publicat 08/08/2022 la 12:59 GMT+3

În ultimul timp, s-a vehiculat un posibil transfer al germanului Leroy Sane la Manchester United. Conducerea celor de la Bayern Munchen a decis să dezmintă varianta, punând capăt zvonurilor.

MUNICH, GERMANY - FEBRUARY 20: Leroy Sane of FC Bayern Muenchen is challenged by Nick Viergever of SpVgg Greuther Fuerth during the Bundesliga match between FC Bayern München and SpVgg Greuther Fürth at Allianz Arena on February 20, 2022 in Munich, German

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Alex Ioniță
Directorul celor de la Bayern, Hasan Salihamidzic, a pus capăt zvonurilor legate de un posibil transfer al lui Leroy Sane la Manchester United.
"Nu este adevărat (n.r zvonul). Este un jucător important pentru noi! Nu este nimic de zis! (n.r despre un posibil transfer)", a spus Hasan Salihamidzic, pentru Sky90, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.
Interesul celor de la Manchester United, pentru atacantul german, este o cauză a lipsei atacanților din lotul diavolilor. Erik ten Hag, tehnicianul grupării engleze, caută încă o opțiune în atac, până în momentul de față însă, fără succes.
Leroy Sane a mai jucat în Premier League, în perioada 2016-2020, activând pentru rivala locală a celor de la Manchester United, Manchester City. Alături de cetățeni, atacantul german a câștigat 2 campionate (2018, 2019); 2 cupe ale ligii (2018, 2019); un FA Cup (2019) și 2 supercupe (2019, 2020).

Bayern Munchen, debut perfect în Bundesliga!

Bayern Munchen a început noul sezon din Bundesliga cu un recital de goluri! În meciul disputat împotriva lui Eintracht Frankfurt, bavarezii s-au impus cu 6-1!
Campioana Germaniei s-a distrat pe terenul celor de la Eintracht, la finalul primei reprize conducând deja cu 5-0.
De asemenea, Sadio Mane a înscris la debutul în Bundesliga, marcând al 3-lea gol al partidei.
Pentru Bayern au marcat: Joshua Kimmich ( min 5), Benjamin Pavard (min 11), Sadio Mane (min 29), Jamal Musiala (min 35, min 83) și Serge Gnabry (min 43). Pentru Frankfurkt a punctat, în minutul 64, Kolo Muani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo