Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce despărțire! Lewandowski s-a întors la Munchen pentru a le face câte un cadou foștilor colegi

Cristian Mihală

Actualizat 03/08/2022 la 09:43 GMT+3

Robert Lewandowski s-a despărțit de Bayern Munchen în această vară după 8 ani petrecuți în capitala Germaniei. Atacantul s-a întâlnit cu foștii săi colegi pentru a-și lua la revedere.

Robert Lewandowski verabschiedet sich von den Bayern

Credit imagine: SID

Articol scris de Dani Morar
Robert Lewandowski a mers marți la centrul de antrenament a lui Bayern Munchen, unde s-a întâlnit cu foștii săi colegi. Polonezul s-a pozat cu toate trofeele cucerite alături de bavarezi, apoi a discutat cu jucătorii și staff-ul. A stat preț de 15 minute alături de Hasan Salihamidzic, directorul sportiv al nemților, și de Oliver Kahn, cu care a purtat o conversație, înainte de a-și saluta foștii coechipieri.
Drept mulțumire pentru cei 8 ani petrecuți la club, Lewa a dorit să le ofere tuturor câte un cadou. Atacantul le-a oferit câte o sticlă de șampanie, ediție exclusivă, cu semnătura sa și poze din aventura sa la Bayern, relatează Bild. După această vizită în Germania, unde și-a luat și lucrurile pe care le mai avea acolo, polonezul se va întoarce în Barcelona, unde are programate antrenamente cu echipa.
Noul atacant al catalanilor va fi prezentat oficial pe Camp Nou vineri dimineața, iar suporterii sunt așteptați să ia cu asalt stadionul. Formația din Spania va debuta în LaLiga pe 13 august, acasă, cu Rayo Vallecano. Până atunci, ea va mai juca un amical în compania celor de la U.N.A.M, din Mexic.

Barcelona este pe drumul cel bun din punct de vedere economic

După marea criză prin care a trecut, Barca este pe drumul cel bun din punct de vedere financiar. Laporta a anunțat că va putea realiza noi transferuri după ce a reușit să vândă 25% din Barca Studios pentru suma de 100 de milioane de euro. Acești bani vor putea fi folosiți pentru a mai face cel puțin un transfer important.
Întâi trebuie rezolvată plecarea lui Frenkie de Jong, olandezul care nu se lasă convins ușor să îi părăsească pe catalani. Marți s-au anunțat plecările lui Mingueza și Riqui Puig, iar salariul mare al lui Pjanic reprezintă o altă problemă. Bosniacul pare dispus să aibă parte de încasări mai mici, doar pentru a rămâne să joace sub comanda lui Xavi, cu care și-a creat o relație foarte bună.
Cinci fotbaliști au ajuns la Barcelona în această vară. Este vorba de Lewandowski, Raphinha, Kessie, Kounde și Christensen. O campanie de transferuri dintre cele mai bune, dacă ne gândim că, în urmă cu numai un an, clubul trecea printr-o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere economic și îl pierdea pe Lionel Messi, plecat la PSG.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo