Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce lovitură plănuiește Bayern! Campioana Germaniei îl vrea pe Ronaldo în locul lui Lewandowski

Bianca Dumitru

Publicat 24/06/2022 la 11:03 GMT+3

Cristiano Ronaldo s-ar putea despărți în această vară de Manchester United, portughezul nemaidorind să continue sub comanda lui Erik ten Hag, antrenor care își dorește o întinerire a echipei. Jurnaliștii din Spania au anunțat că fotbalistul ar putea ajunge pe lista de transferuri a celor de la Bayern.

Wird mit dem FC Bayern in Verbindung gebracht: Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo "vrea să plece de la Manchester United în această vară", pentru că nu se simte parte din proiectul lui Erik ten Hag pe Old Trafford.
Starul portughez, în vârstă de 37 de ani, a marcat 24 de goluri în primul sezon al celui de-al doilea său mandat la United, dar totul este pregătit să se schimbe odată cu sosirea antrenorului olandez în această vară.
În plus, eșecul celor de la Manchester United, care au ratat calificarea în Liga Campionilor în sezonul viitor, este un alt factor în decizia lui Ronaldo de a pleca. Clubul va juca în Europa League în primul sezon al lui Ten Hag, după ce a terminat pe locul 6 în Premier League.
În aceste condiții, presa internațională a început să speculeze unde ar putea ajunge lusitanul. Jurnaliștii de la publicația catalană As au scris că Bayern Munchen este dispusă să renunțe în cele din urmă la Robert Lewandowski, intenționând să-l transfere în locul său pe Ronaldo, care ar urma să facă pereche în ofensivă cu Sadio Mane.
Pentru portughez, o astfel de mutare ar însemna șansa de a se impune într-un alt campionat de top din Europa, după ce a făcut-o deja în La Liga, Premier League, Serie A și în campionatul Portugaliei.
Citește și:

Ce variante mai are Ronaldo

Ziarul italian La Repubblica a anunțat recent că Ronaldo caută o posibilitate de a o părăsi pe Manchester United în această vară, deși mai are un an de contract cu formația de pe Old Trafford.
Publicația din Italia precizează că agentul lui Ronaldo, Jorge Mendes, caută un nou club pentru lusitan, iar Roma antrenată de Jose Mourinho a apărut ca o potențială destinație. Agentul este în relații foarte bune cu gruparea din capitala Italiei. L-a instalat pe antrenor pe banca tehnică și i-a transferat pe Rui Patricio și Sergio Oliveira.
O problemă ar fi însă faptul că Jose Mourinho și Cristiano Ronaldo nu s-au despărțit în relații bune după trei ani de lucru împreună la Real Madrid, în perioada 2010 și 2013.
O întoarcere romantică la primul său club, Sporting Lisabona, este, de asemenea, posibilă. Iar clubul la care Ronaldo a fost promovat de Ladislau Boloni ar avea avantajul că va juca în Liga Campionilor.
Jurnaliștii de la Daily Mail notează, însă, că nu este clar cum aceste grupări și-ar putea permite salariul enorm al lui Ronaldo, care se ridică la aproape 560.000 de euro pe săptămână, chiar dacă l-ar putea aduce pe fotbalist la masa negocierilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo