Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Surpriză totală! Un fotbalist din liga a patra luptă pentru trofeul Puskas! Reușita superbă din preliminariile EURO 2024

Bianca Dumitru

Publicat 11/09/2023 la 09:38 GMT+3

Liechtenstein este pe ultimul loc în grupa J a preliminariilor EURO 2024, fiind învinsă în toate cele 5 meciuri de până acum. Un singur gol au reușit jucătorii lui Konrad Funfstuck, acesta fiind însă unul dintre cele mai frumoase din aceste calificări.

Jucătorii lui Liechtenstein, sărbătorind golul lui Wolfinger

Credit imagine: Getty Images

Liechtenstein face parte din grupa J a preliminariilor EURO 2024, alături de Portugalia, Slovacia, Luxemburg, Bosnia și Herțegovina și Islanda.
După primele 5 etape, echipa lui Konrad Funfstuck este pe ultimul loc al grupei, cu 0 puncte, având un golaveraj de 1-16. Singurul gol al celor din Liechtenstein a fost marcat în meciul de la sfârșitul săptămânii trecute, cu Bosnia și Herțegovina.
În minutul 21, la scorul de 2-0 pentru gazde, Sandro Wolfinger a redus din diferența de pe tabelă, înscriind un gol superb, care ar putea fi desemnat cu ușurință cel mai spectaculos gol al preliminariilor.
Fotbalistul, legitimat la FC Balzers, echipă din liga a patra elvețiană, a marcat după un voleu din afara careului, un gol la care portarul Bosniei nu a avut reacție.
Această reușită, desemnată de UEFA ca pretendentă la titlul de Golul etapei, ar putea să-l înscrie pe Wolfinger pe lista candidaților la trofeul Puskas, acordat pentru cel mai frumos gol al anului.
Citește și:

Programul zilei în preliminariile EURO 2024

Armenia - Croația
Islanda - Bosnia și Herțegovina
Letonia - Țara Galilor
Portugalia - Luxemburg
Slovacia - Liechtenstein
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo