Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Armenia - România 3-2 în preliminariile CM 2022. Alexandru Cicâldău, complet descumpănit după meci

Vlad Dumitrescu

Actualizat 31/03/2021 la 21:23 GMT+3

Armenia - România 3-2 în preliminariile CM 2022. Alexandru CIcâldău, autorul unei duble în meciul de la Erevan, a oferit declarații după meci.

Armenia - România

Credit imagine: Eurosport

„Ne-am retras la 2-1, după cartonașul roșu, am încercat să apărăm rezultatul, dar din păcate am primit două goluri.
Normal că nu mă pot bucura, am dat două goluri, dar echipa a pierdut, sunt trist. Știam că ne va aștepta o echipă agresivă, care practică un joc simplu, cu lovituri directe.
Cred că trebuie să uităm acest meci, o să analizăm greșelile pe care le-am făcut, dar sunt încrezător că de meciul viitor o să câștigăm cele trei puncte și o să jucăm fiecare meci la victorie.
Nu a apucat să ne transmita niciun mesaj, probabil e in vestiar acum, eu sunt la interviu. Nu am apucat să vorbesc cu dânsul (n.r. cu Mirel Rădoi) după meci”, a declarat Cicâldău la PROX.

Armenia - România 3-2. Cicâldău înger, Pușcaș demon

A doua parte a meciului a adus însă un coșmar care a devenit realitate: armenii au profitat de spațiile create în apărarea noastră și de poziționarea slabă a fundașilor și au deschis scorul după o deviere nefericită a lui Alin Toșca, Florin Niță fiind păcălit de traiectoria balonului.
Deschiderea de scor a părut să îi trezească la realitate pe tricolori, cei care au preluat din nou controlul partidei și doar șapte minute mai târziu, Alexandru Cicâldău a adus egalarea în minutul 62.
Jocul bun al tricolorilor a continuat iar o combinație de la Craiova ne-a adus în avantaj. Bancu a centrat excelent de pe partea stângă iar Cicâldău a reușit dubla printr-o lovitură de cap plasată impecabil în minutul 72.
Nu aveam cum să avem un final de meci linișitit pentru că George Pușcaș a luat un cartonaș roșu (direct, deci va sta două etape) după o intrare extrem de dură în minutul 78. Armenii au dominat meciul apoi iar Florin Niță a fost din nou cel care ne-a salvat cu încă două intervenții extraordinare.
În cele din urmă, armenii au profitat de avantajul numeric și au marcat de două ori. Prima oară a părut să fie offside, însă al doilea gol a venit în urma unui penalty clar acordat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo