Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Armenia - România 3-2 în preliminariile CM 2022. Florin Niță știe ce a făcut diferența

Vlad Dumitrescu

Actualizat 01/04/2021 la 06:51 GMT+3

Armenia - România 3-2 în preliminariile CM 2022. Portarul Florin Niță a oferit declarații presei după înfrângerea de la Erevan.

Florin Niță

Credit imagine: Getty Images

„Din păcate, m-aș fi bucurat să nu am această prestație și să luăm cele trei puncte. Am întâlnit o echipă agresivă, la capitolul determinare au avut un plus și cred că asta a făcut diferența.Nu e vorba de nemulțumire, e vorba de a-mi face treaba cât mai bine. Atât s-a putut în această seară, îmi pare rău că n-am putut mai mult. Nu-mi explic, probabil că trebuie să fim mai atenți pe finalul meciurilor”, a declarat Florin Niță la ProX după înfrângerea de la Erevan.

Florin Niță cere mobilizarea pentru următoarele partide

România se află pe locul patru în Grupa J, cu doar trei puncte acumulate după primele trei meciuri (două înfrângeri, o victorie).
”Trebuie să depășim momentul și să ne mobilizăm în următoarele meciuri. Este destul de greu în acest moment, dar nu imposibil. Trebuie să fim mai atenți, mai uniți, și să fim mult mai atenți la tot ce ni se spune de pe margine.
Fotbalul se joacă foarte mult cu construcția de la portar, cred că nu este acesta o problemă. Trebuie să avem puțin mai multă răutate. Sunt supărat și este normal să fiu supărat pentru un astfel de meci. Am avut victoria în mână”, a adăugat Niță.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo